LGS 3 ay kala ne yapılmalı?

Enxinee

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sene LGS'ye gireceğim derhaneye gitmiyorum ve gereklilik hissetmiyorum, okulun okul çıkışı kursları oluyor onlara kaıtılıyorum ve matematikten 2 gün ders alıyorum. Hedefim oturduğum şehirin fen lisesi. Denemelerde genellikle;
Türkçede ortalama 18-20 doğru.
İnkılapta 9
Dinde 9
İngilizce 9
Matematik ortalama 10-14 soru arası.
Fen 17-20
*Günde genelde 30 mat 30 fen 30 paragraf geri kalanı ara ders olmak üzere 100-120 soru çözüyorum. Soru sayısnı arttırabilirim. Düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

Merhaba. Bu sene LGS'ye gireceğim derhaneye gitmiyorum ve gereklilik hissetmiyorum, okulun okul çıkışı kursları oluyor onlara kaıtılıyorum ve matematikten 2 gün ders alıyorum. Hedefim oturduğum şehirin fen lisesi. Denemelerde genellikle;
İnkılapta 9
Dinde 9
İngilizce 9
Fen 17-20
*Günde genelde 30 mat 30 fen 30 paragraf geri kalanı ara ders olmak üzere 100-120 soru çözüyorum. Soru sayısnı arttırabilirim. Düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

Bir konunun kolay ve yeni nesil sorularını bir kitaptan bitir her gün bunu yap kitap dayanmıyorsa dijitalden yap böyle yaparsan giremeyeceğin yer yok resmen LGS kolay bir sınav zaten.

Şu anlık netlerin güzel. Ben imam hatip okuyorum, benim de sonuçlarım aynı. Aslında önemli olan denemelerde yapamadığın sorulara bakmak. LGS zaten önceki yıllara göre kolaylaşıyor giderek, birkaç hocam bile LGS birkaç seneye kalkar diye bir tahminde bulunmuştu. Çalışmanı sakın bozma. Eğer İstanbul gibi nüfusu yüksek şehirlerde yaşıyorsan lise tercihin daha iyi olabilir. Netlerine göre şu anki eksiğin biraz matematikte, onu da düzelteceğine inanıyorum. LGS'ye az zaman kala önceki senelerin sınavlarını çözebilirsin.

İnkılapta 9
Dinde 9
İngilizce 9
Fen 17-20

Netlerin maşallah çok güzel soru sayında oldukça yeterli şu andan itibaren bol bol deneme çöz kendi başına olur okulda olur başka yerlerin Türkiye geneli olur her türlü denemeyi gör.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı