LGS +400 puan için çalışma düzeni önerisi

Geçen sene 16 saatlik pomodro yapmıştık kuzenimle ama normalde 8 saatlik pomodro yapıyorum.

7ye tekrar yapmak enayiliktir.5 temelim çok sağlamdı 6 7 0 bilgiyle lgsde fulle yakın yaptım geçen sene.8e çalış direkten din ing vs çalışma matematiğr kesinlikle ağırlık ver Türkçe son seneler fazla belirleyici ama dilbigisi çalışma yazın yıl içinde rahat yapılır türkçe için günlük 30 paragraf çözsen biraz da kitap okusan fulke yakın gelir fen zor ama fen konularına şimdiden başlayıp yeni nesillere alışsan 450+ üzeri rahst gelir

350'den 460 yapabilir miyim en sonki denemem 350.

Dostum çalışırsan daha yükseği bile olur. Eksik olduğun konu ve dersi düzgün belirleyip kendine uygun şekilde çalış, yaparsın.

Çok zor bir sınav değil zaten LGS çalış yaparsın.

350'den 460 yapabilir miyim en sonki denemem

evet 1 senede çıkarsın.sana önerim günde 6 7 saate falan çıkma pişman olursun lgsden sonra ne kadae boş zaman geçirdiğini anlarsın tabii ki potansiyele de bağlı temelin nasıl falan
3 saat okul-dershane sonrası yeterlidir.kesinşijle kesinlikle matematik branş deneme çözmelisin bu arada şuan netlerin nasıl ona göre tavsiye veriyim

Bence bu yazdan çalışmaya başlamalısın kendini bıktırmayacak ölçüde. Düzenli olarak Türkçe çözebilirsin bence. İyi bir derece istiyorsan ilk ünitelerine başlayabilirsin konularını iyice öğrenip soru çözersen biraz rahatlatır seni hem okul başlayınca da rahat edersin önde olacağın için. Ben öyle yapmıştım 2021'de girdim 485 puan aldım. İyi çalışmalar.

Okuldan 12.45 de çıkıyorum dershanem 4.30'da başlıyor o ara zamanda 3 saat çok değil mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…