LGS +400 puan için çalışma düzeni önerisi

Ben de LGS 2025 öğrencisiyim. Çalışma şeklini biraz da kendin bulman gerekiyor. Direkt başlama soru çözmeye yavaş yavaş arttır. Konuları nasıl anladığını deneme yanılmayla görmen gerekir. Örneğin; soru çözerek, konu anlatımı dinleyerek, yazarak vb. yöntemleri dene. Kendin için en iyi olanla, en kolay anladığın yöntemle devam et.

Pomodoro tekniğini kullan. Çok sıkma kendini. Hedefini belirle, o okul için çabala. Kendini çok sıkarsan, soru çözme isteğin kalmaz. Konuları anlamaya çalış eksik bırakma hiçbir konuyu. Soracak bir şeyin varsa yardım edebilirim.

Geçen sene 16 saatlik pomodro yapmıştık kuzenimle ama normalde 8 saatlik pomodro yapıyorum.

7ye tekrar yapmak enayiliktir.5 temelim çok sağlamdı 6 7 0 bilgiyle lgsde fulle yakın yaptım geçen sene.8e çalış direkten din ing vs çalışma matematiğr kesinlikle ağırlık ver Türkçe son seneler fazla belirleyici ama dilbigisi çalışma yazın yıl içinde rahat yapılır türkçe için günlük 30 paragraf çözsen biraz da kitap okusan fulke yakın gelir fen zor ama fen konularına şimdiden başlayıp yeni nesillere alışsan 450+ üzeri rahst gelir

Dostum çalışırsan daha yükseği bile olur. Eksik olduğun konu ve dersi düzgün belirleyip kendine uygun şekilde çalış, yaparsın.

Çok zor bir sınav değil zaten LGS çalış yaparsın.

350'den 460 yapabilir miyim en sonki denemem

evet 1 senede çıkarsın.sana önerim günde 6 7 saate falan çıkma :D pişman olursun lgsden sonra ne kadae boş zaman geçirdiğini anlarsın tabii ki potansiyele de bağlı temelin nasıl falan
3 saat okul-dershane sonrası yeterlidir.kesinşijle kesinlikle matematik branş deneme çözmelisin bu arada şuan netlerin nasıl ona göre tavsiye veriyim

Selamlar LGS 2025 öğrencisiyim 400 üzeri bir puan yapmak istiyorum. Yarın başlayıp 1 hafta boyunca 7.sınıf konularını tekrar edeceğim ve LGS'nin ana derslerine başlayacağım. Sizden okullar açılana kadar bir soru çözme düzeni önermenizi istiyorum. Ayrıca abilerim ve ablalarımın her türlü tavsiyesine açığım. Okullar açılana kadar olan dönemde ana derslerden 20'şer soru çözmeyi düşünüyorum.

Bence bu yazdan çalışmaya başlamalısın kendini bıktırmayacak ölçüde. Düzenli olarak Türkçe çözebilirsin bence. İyi bir derece istiyorsan ilk ünitelerine başlayabilirsin konularını iyice öğrenip soru çözersen biraz rahatlatır seni hem okul başlayınca da rahat edersin önde olacağın için. Ben öyle yapmıştım 2021'de girdim 485 puan aldım. İyi çalışmalar.

Evet 1 senede çıkarsın. Sana önerim günde 6 7 saate falan çıkma :D pişman olursun LGS'den sonra ne kadae boş zaman geçirdiğini anlarsın tabii ki potansiyele de bağlı temelin nasıl falan.
3 saat okul-dershane sonrası yeterlidir. Kesinşijle kesinlikle matematik branş deneme çözmelisin bu arada şu an netlerin nasıl ona göre tavsiye vereyim.

Okuldan 12.45 de çıkıyorum dershanem 4.30'da başlıyor o ara zamanda 3 saat çok değil mi sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı