LGS 400 puan için günlük çalışma rutini önerisi

AlfaBeyNANA

Hectopat
Daha fazla  
2025 LGS'ye gireceğim. Hedefim 400 puan yüzdelik dilimin daha önemli olduğunu biliyorum. Okul denemelerinde 350 puan alıyorum genellikle ve matematiği hiç yapamıyorum. Buna göre bana abartısız bir günlük çalışma rutini düzenler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
En önemlisi "Dersi derste dinle."

Sınava son 1 ay kala kas.

Gerisi Allah kerim Tatih Terim.

Günde 2 saat çalışmakmış, 100 soru cozmekmis hepsi boş iş. Liseyi kazansan universitesi var üniversiteyi kazansan atanma, iş bulması var. İş bulsan parayı toplaması askere gitmesi gelmesi evliliği var derken hayat çok kısa. Fazla takılma yaşa geç. Bugüne kadar hep son gün sınavlara çalıştım. Ortaokuldan sonra da ise yaramiyor. Lise sona geçtim. Lisede belgem yok. Ama sen sonunda işsiz kalıp a101 de çalışırken ben kendi dükkanımı kurup bir şeyler satacağım. 🤘

2025 LGS'ye gireceğim. Hedefim 400 puan yüzdelik dilimin daha önemli olduğunu biliyorum. Okul denemelerinde 350 puan alıyorum genellikle ve matematiği hiç yapamıyorum. Buna göre bana abartısız bir günlük çalışma rutini düzenler misiniz?

Hocam kusura bakmayın ama ben çalışmadan denemelerde 420 alıyordum. Hedefinizi yüksek tutun 350 çalışmayan biri için kötü değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı