LGS 400 puan yapmak zor mu?

13 mat çözdüm 10'u doğru çıktı
İnklap Full(tam hatırlamıyorum)
Türkçe 3 yanlış.
İng 1 yanlış.
Din 2 yanlış(3'de olabilir)
Puanım 398 idi

Her gün deneme yapıyorum 1 hafta öncesine kadar kitap kapağını açmadım. Denemelerde 460-480 arası alıyordum o kadar da zor değil. Odaklanman önemli dostum dikkatın dağılırsa yanlış yaparsın.

Merhaba bende senin gibi bu sene Lgs ye giricem bence Lgs'den 420 puan yapmak hiç zor değil okullar kapanmadan önce bizim okulumuz haftada 2 deneme yapıyordu ve benim denemelerim en az 430 oluyordu yani pek zor bir şey değil bence hedefini daha yüksek tut. Ki bu girdiğimiz denemelerden daha kolay olacak LGS. Tabi 420 alıp alamayacağın matematiğine bağlı mesela benim Matematiğim genelde 18-17-16 doğru felan oluyordu Türkçeden 18 oluyordu geri kalanı ise genelde full oluyordu ve 450 üstü alıyordum genelde her şey matematiğe bağlı eğer matematiğin 7 yanlışın üzeri değilse 420 alırsın rahat

Çok teşekkür ederim. Gayet iyi bir şekilde anlattın.
Agam sadece 1.dönemden çıkacak.Ve günde en az bir deneme çöz.
Teşekkür ederim çözeceğim
Her gün deneme yapıyorum 1 hafta öncesine kadar kitap kapağını açmadım. Denemelerde 460-480 arası alıyordum o kadar da zor değil. Odaklanman önemli dostum dikkatın dağılırsa yanlış yaparsın.
haklısın bende dikkatimi odaklamya çalışıyorum teşekkür ederim
13 mat çözdüm 10'u doğru çıktı
İnklap Full(tam hatırlamıyorum)
Türkçe 3 yanlış.
İng 1 yanlış.
Din 2 yanlış(3'de olabilir)
Puanım 398 idi
Allah razı olsun güzel bir örnek oldu

Belkide şu an LGS'yi çoktan geçtin...

Belkide şu an LGS'yi çoktan geçtin...
çok iyi hortlattın kral çoktan geçtim mesleğime yöneldim otomasyon okuyorum. Hiçbir zaman sıkı çalışmadım 354 puan yaptım bi tık pişmanım ama şuan okuduğum bölümün nimetlerinin farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…