- Makaleler
- 4
Merhaba arkadaşlar bu sene LGS'ye girdim, ilk önce hikayemi anlatayım. Sınavım güzel geçmişti, yani bi 470 falan bekliyordum ama cevap anahtarı açıklandığında 450 olduğunu öğrendim. Babamla annem benden çok ümitliydiler, Konya'daki Selçuklu Fen'e gitmek istiyordum. Cevap anahtarının açıklandığı gün babam bana ''Senden bi' *** olmaz, mahalle okuluna gideceksin kesin." gibi bunaltıcı sözler söyledi, dükkana götürdü elim bi' iş tutsun diye (herhalde okuyamayacağız  ). Ben babama zaten "Göreceksin açıklandığı gün demiştim". Aradan neredeyse 1 ay geçti ve sınav sonuçları açıklandı:
). Ben babama zaten "Göreceksin açıklandığı gün demiştim". Aradan neredeyse 1 ay geçti ve sınav sonuçları açıklandı:
*447 puan
*1.97 yüzdelik dilim
Şimdi gelelim asıl konumuza: Ben bu yüzdelik dilimle geçen sene 2.16 ile kapatan Selçuklu Fen'e gidebilir miyim? 1. tercihim Selçuklu Fen. Kontenjan az arttığı için bu liseyi kazanamayabilir miyim? Okulun linkini bırakayım şöyle:

*447 puan
*1.97 yüzdelik dilim
Şimdi gelelim asıl konumuza: Ben bu yüzdelik dilimle geçen sene 2.16 ile kapatan Selçuklu Fen'e gidebilir miyim? 1. tercihim Selçuklu Fen. Kontenjan az arttığı için bu liseyi kazanamayabilir miyim? Okulun linkini bırakayım şöyle:

Selçuklu Fen Lisesi
2022 Selçuklu Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi ile yorumları, kontenjan sayıları, üniversite başarıları ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.

www.sorubak.com