LGS çalışma programı nasıl olmalı?

elmaliturta88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Benim kardeşim 2011 model bir afacan. Kendisinin notları gayet iyi 5. sınıftan beri 85 üstü tutuyor. Kardeşim artık 8.sınıf olduğu için ona bir çalışma programı hazırlamamı istedi. Ben OBP ile LGS'ye girdim. Sizden tavsiye istiyorum. İşte günde paragraf cart curt. Ailemizin ona karşı istediği puan 400+ olmasını istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Bende bu sene lgs ye gireceğim. Bir kere dershane şart. Ardından türkçe matematik fen özel ders her hafta alacağım. Sabah 6 da okula gidip eve 13.00 da geliyorum. 14 de dershane. 16da eve geliyorum. Ve sonra 19 a kadar aralıksız ders çalışıyorum. Sonra yemek ve 21 e kadar yine çalışıyorum. 1 saat kitap okuyorum. Ve uyku. Bunları bir düzene oturtturun. Örn pzt mat özel ders salı fen çarşamba türkçe. Ara derslerden youtube videosu izliyorum. Konuyu çok iyi anlayıp soru çözüyorum. Kitap okumak çok önemli. Artık okuduğunu anlayan adam yapar. Sakın Tonguç izlenmeyin. Daha aşağı sürükler. Bunların hepsi ni yapan adam bırak 400ü 500 görür. Benim hedefim 490 lık bir lise. Çevremdeki ler yapamazsın dese bile laf sokup gönderiyorum. Ordan foto atarım falan diyorum. Kendine güvenen bir kişi Galatasaray Lisesi ni tokatlar. Iyi günler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı