LGS çalışmadan kazanılır mı?

Öncelikle herkese merhaba. Ben ortalama 63 gün sonra LGS'ye gireceğim ama hiç çalışmadım. Sizce soruları sallasam olur mu? Benim aklımdaki fikir lisede çok çalışacağım iyi bir üniversite için.
Sallarsan eğer güzel bir lise kazanamazsın ya da hiç lise kazanamazsın. 63 gün süren varken sallamayı bi kenara bırakıp ders çalışmanı öneririm.

Öncelikle herkese merhaba. Ben ortalama 63 gün sonra LGS'ye gireceğim ama hiç çalışmadım. Sizce soruları sallasam olur mu? Benim aklımdaki fikir lisede çok çalışacağım iyi bir üniversite için.

2 ay var daha çalışırsan kazanırsın, eğer bütçen yetiyorsa dershaneye gidebilirsin.

Bende düşündüm meslek lisesi falan orada ölümüne çalışırım belki iyi bir üniversite kazanırım.
Lise dersleri kolay değil. Ortaokul gibi değil, çok farklı. Temeliniz olmazsa eziyet çekersiniz lisede. Ölümüne çalışmak falan da kağıt üstü. Uygulamada öyle olmuyor çünkü.

Öyle bir şey varsa bana da söyle bende lgs ye giricem.

Ben büyük ihtimal özele gidicem zaten ama sorayım dedim.

Sallama yanlişlar doğruyu götürüyor bildiğini yap ben çalışmadan 273 almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…