- Makaleler
- 65
Orası öyle de bu mesajı okuyanlar için de diyorum. "A" ya da "B" sınavı fark etmez. Çalışmadan olmaz.Hocam arkadaş çoktan girmiştir sınava![]()
Orası öyle de bu mesajı okuyanlar için de diyorum. "A" ya da "B" sınavı fark etmez. Çalışmadan olmaz.Hocam arkadaş çoktan girmiştir sınava![]()
Bende umursamayıp ders çalışmadım ve 295 aldım bence çalış.Öncelikle herkese merhaba. Ben ortalama 63 gün sonra LGS'ye gireceğim ama hiç çalışmadım. Sizce soruları sallasam olur mu? Benim aklımdaki fikir lisede çok çalışacağım iyi bir üniversite için.
389@wTheORDER kaç puan aldın ?
çocuğun hevesini kırdın acaba şuan ne yapıyorYetmez hayatta yetmez Eylülden bu yana 10 saat çalışanlar bile 450 zor alıyorlar.
Vallaha hocam ben gerçekleri söyledim bu sınavlarda böyle hayatını vermen lazım yoksa başarı yok. Özellikle YKS daha farklı 11 ve 12. sınıf hayatını verenler ömürlerini rahat yaşarlar öbürleri o 2 yılı rahat geçirir ömürlerinde bir çoğu pişmanlık çeker. Fakat LGS de durum farklıdır 1 yıl çalışsan yeter hayatını 300 gün kadar oraya vereceksin gerisinde rahat edeceksin inşallah hevesi kırılmamıştır da başarmıştır.çocuğun hevesini kırdın acaba şuan ne yapıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.