LGS çalışmalarınız nasıl gidiyor?

LGS 2025'in bitmesinin ardından yine bu konuya geldim. 2 sene olmuş, lise hayatının yarısı bitti bile. Zaman çok ama çok hızlı.
Bende ne ara 11.sınıf olduğumu anlayamadım. Kendimi hala 10 hissediyorum. Eskiden 11 12'ler hayvan gibiydi büyüktü şimdi herkes bana çocuk gibi geliyor.

LGS 2025'in bitmesinin ardından yine bu konuya geldim. 2 sene olmuş, lise hayatının yarısı bitti bile. Zaman çok ama çok hızlı.
Gerçekten ya hayat ne garip. Hepimiz eninde sonunda ölüp gidicez ve dünya dönmeye devam edecek. İlginç geliyor.

@tumu, bu yoruma 3-5 yıl sonra baktığınızda da ya üniversite sonda olduğunuzu ya da üniversite okumazsanız da bir meslekte çalıştığınızı göreceksiniz.

Gençler dersler nasıl ilerliyor? Bayağıdır konuşmuyorduk. 10. sınıf olanları özellikle merak ediyorum. Ders işleniş biçimini nasıl götürdüklerini falan. Bir noktada eski sistemi seviyorum hatları dümdüz belli diye bir yandan da mezuna kalma düşüncesi tedirgin ediyor. Nasılsınız dostlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…