LGS çalışmalarınız nasıl gidiyor?

2022 de açılan konu nasıl hala daha aktif? 😮

O iş sıkıntı işte. Her gün 11 matematiğine bakmak lazım, e yanına bir 11 fen dersi ekleyince gün bitiyor. TYT'de yanına fen ekleyince nasıl gideceğiz veya ekleyebilecek miyiz bakalım. Matematiğe zor zaman kalıyor gerçi diğerleri bayağı imkansız.

TYT fen için dyk kurslarına kalabilirsiniz hocam. Benim kalmaya imkanım yok sadece kimyaya ve matematiğe kalıyorum şu an. Matematik te karışık, hoca 12 konuları işleyeceğim seni 12'ye hazır edeceğim diyor😅

2022 de açılan konu nasıl hala daha aktif? 😮

Hocam upuzun bir serüvendi bizim için. LGS'ye birlikte çalıştık, hep iletişim içerisindeydik. Buradaki arkadaşlarla aramızdaki bağ hala devam eder arada bir yazışırız.

TYT fen için dyk kurslarına kalabilirsiniz hocam. Benim kalmaya imkanım yok sadece kimyaya ve matematiğe kalıyorum şu an. Matematik te karışık, hoca 12 konuları işleyeceğim seni 12'ye hazır edeceğim diyor😅

Hocam upuzun bir serüvendi bizim için. LGS'ye birlikte çalıştık, hep iletişim içerisindeydik. Buradaki arkadaşlarla aramızdaki bağ hala devam eder arada bir yazışırız.
DYK imkansız maalesef, okuldaki arkadaşlar fazla cıvıtıyor üstüne okuldan hemen çıkınca verim alamıyorum. Acelesi yok gibi fen ve sosyal kısmının zamanı gelince düşünmek lazım 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı