LGS çalışmalarınız nasıl gidiyor?

Artık bir şeylerin farkına varmamız gerekmekte. Eğitim işide para işi oldu bence. Anası babası doktor olan çocuklar hayata doğar doğmaz 20-0 önde başlıyorlar. İyi bir lise kazandıklarında ise gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Ciddiyetin sonradan farkına varanlar için ise durum çok vahim oluyor. İnanılmaz yük dayanılmaz mentalle baş başa kalıyor insan.

LGS 2020'nin üzerinden 1973 gün geçti. Şu an üniversite 1. sınıftayım. Hakikaten özellikle pandemiden sonra zaman kavramını yitirdim. Nasıl geçtiğini asla anlamıyorum. LGS'ye girdiğimde 14 yaşındaymışım. Şimdi ise 20 yaşına 1 ay 8 gün kaldı.

9-10da hiç çalışmadım full yattım, 11. sınıfa geçtim ve şimdi çalışmaya başladım sen naptın?

Yorucu ama keyifli. Hala inanılmaz bi tempoda değilim ama geçen seneye göre çok daha iyi hissediyorum. Sınıfım da değişti ve kalıp bi arkadaş grubum var. Okul zamanı baya baya zevkli geçiyor o yüzden. Dersler de zor ama yapılıyor ya. Bakalım ara tatilden sonraki konular nasıl göreceğiz.

Öyle hocam, eğitim şuan gerçekten paraya bakıyor. İnsanın geldiği yer çok şey değiştiriyor. İyi bir liseden sonra çorap söküğü gibi geldiğini düşünmüyorum ama evet ortam daha elverişli olabiliyor.

9-10'da hiç çalışmadım full yattım, 11. sınıfa geçtim ve şimdi çalışmaya başladım sen ne yaptın?

Hocam 9 full yatış, 10. sınıfım ilk dönemi falan bayağı iyiydi derslerin de üstüne düşüyordum. 2. dönem bıkkınlıkla saldım biraz. Şu an da yeterince çalışmadığıma inanıyorum TYT bazında, yoksa 11 gayet iyi ilerliyor. Matematiğim falan gerçekten güzel seviyede. Nitelikli bir liaedeyim ve sınıfta matrmatiği fulleyen 2 3 kişi falan var onlardan biri de benim. Matematik sınav notlarım hemen her sınav sınıfdan daha iyi geliyor. Bu biraz da LGS 2023'ün sözelcileri öne geçirdiği sınav olduğundan da kaynaklı oluyor. Çünkü ben okuluma ucu ucuna girdim. Türkçesi iyi olanlar girdi. Benim de edebiyatım Türkçem sınıfa göre kötü. Ama sayısal seçeceğim icin benim sayısal yeteneklerim daha ağır basıyor.

Selamlar. Bende ara tatil bitince çalışmaya başladım. Bitmesine 2 gün var ve baya bir konu var. Ne yapacağım bilmiyorum. 11.sınıfım.

Hocam acil işim çıktı yazamadım, sonra da unuttum. Benim tempom 10 da daha iyi gibiydi nedense moralim yerindeydi ama bu yıl kendimi gereksiz yere yetersiz hissediyor olmam çok olası. Her gördüğüm kanal falan TYT'ye bir an önce başlayın denemeler çözün falan diyor. Yapmayınca da kendimi kötü hissediyorum. Ara derslerim falan bayağı iyi gidiyor. Matemayikte de üstte yazdığım gibi genele göre iyiyim şu anlık. İnşallah da böyle ilerler.

Hocam sosyal medyadaki elemanları pek tınlamamak lazım, ya örnek programlara bakıyorum okul zamanı 5 saat ders çalışın diyorlar çok çok gerçek dışı şeyler anlattıkları. Kendinize en uygun olan yolu çizip ilerlemek en iyisi. TYT konusunda ise Türkçe'de dil bilgisi soruları harici genelde full geliyor, matematikte Eyüp B.'nin kampına basladim oradan devam ediyorum. 11 Aralıkta ilk TYT'ye giricez okulda o zamana kadar basmaya devam.

Ben TYT'yi ilerletmeyi durdurdum. Zaman kalmıyor 11 derslerinden. O motivasyonu falan sağlayıp 11 konularını üşenmeden her hafta bitirirsem devam edeceğim inşallah TYT'ye de.

Ben TYT'yi ilerletmeyi durdurdum. Zaman kalmıyor 11 derslerinden. O motivasyonu falan sağlayıp 11 konularını üşenmeden her hafta bitirirsem devam edeceğim inşallah TYT'ye de.
O iş sıkıntı işte. Her gün 11 matematiğine bakmak lazım, e yanına bi 11 fen dersi ekleyince gün bitiyor. TYT'de yanına fen ekleyince nasıl gidicez veya ekleyebilecek miyiz bakalım. Matematiğe zor zaman kalıyor gerçi diğerleri baya imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…