Kolay diyen uzaylıdır(!) öncelikle inek gibi çalışırsan kolay-tabii kendisini 450+ yapmak için yoran enayi yoktur inşallah-ama çalışmazsan zor, yani her sınav gibi.
Kolay diyen uzaylıdır(!) öncelikle inek gibi çalışırsan kolay-tabii kendisini 450+ yapmak için yoran enayi yoktur inşallah-ama çalışmazsan zor, yani her sınav gibi.
LGS 1 yüzdelik ve matematiği fulledim. Benimde zorlandığım yapamadığım oluyordu testlerde emin ol test ve LGS aynı değil. Yeni nesil kısmı zorlar seni ama düzenli çalışırsan halledersin
LGS 1 yüzdelik ve matematiği fulledim. Benim de zorlandığım yapamadığım oluyordu testlerde emin ol test ve LGS aynı değil. Yeni nesil kısmı zorlar seni ama düzenli çalışırsan halledersin.
Sözeli az tekrar etsem 5 6 yanlış ile kapatırım. Ama sayısal bölüm sorun 11 12 net yapıyorum hem de DNA çok değişik soruları var matematikte anlayamıyorum 2D 1y yaptım.