LGS cidden zor mu?

Bana göre zor değildi epey kolay yaptım 3 ya da 4 yanlışım vardı toplam. Öyle çok da çalışmadım.

Kolay diyen uzaylıdır(!) öncelikle inek gibi çalışırsan kolay-tabii kendisini 450+ yapmak için yoran enayi yoktur inşallah-ama çalışmazsan zor, yani her sınav gibi.

Çok strese girme matematik için biraz geç gibi o yüzden sözele ağırlık ver sınavdan çıktıktan sonra diyorsun bu muydu şimdi?

LGS 1 yüzdelik ve matematiği fulledim. Benimde zorlandığım yapamadığım oluyordu testlerde emin ol test ve LGS aynı değil. Yeni nesil kısmı zorlar seni ama düzenli çalışırsan halledersin

LGS 1 yüzdelik ve matematiği fulledim. Benim de zorlandığım yapamadığım oluyordu testlerde emin ol test ve LGS aynı değil. Yeni nesil kısmı zorlar seni ama düzenli çalışırsan halledersin.

Sözeli az tekrar etsem 5 6 yanlış ile kapatırım. Ama sayısal bölüm sorun 11 12 net yapıyorum hem de DNA çok değişik soruları var matematikte anlayamıyorum 2D 1y yaptım.

Sözel son denemem:
Türkçe: 15D 5Y.
Ink: 9D 1y.
Dın: 8D 2y.
Ing: 7D 3y.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…