Hocam kişiden kişiye değişir. Ben çalışkan biri değilim ama hep 90 ortalama getirirdim. LGS'de 360 puan falan yapmıştım.
Ortalama okula göre değişir mesela köy okullarında gençlerin ortalaması daha yüksek.
Hocam kişiden kişiye değişir. Ben çalışkan biri değilim ama hep 90 ortalama getirirdim. LGS'de 360 puan falan yapmıştım.
Yoo ben çalışmadım yine de kolay.Kolay diyen uzaylıdır(!) öncelikle inek gibi çalışırsan kolay-tabii kendisini 450+ yapmak için yoran enayi yoktur inşallah-ama çalışmazsan zor, yani her sınav gibi.
LGS 1 yüzdelik ve matematiği fulledim. Benim de zorlandığım yapamadığım oluyordu testlerde emin ol test ve LGS aynı değil. Yeni nesil kısmı zorlar seni ama düzenli çalışırsan halledersin.
Niye yormasınKolay diyen uzaylıdır(!) öncelikle inek gibi çalışırsan kolay-tabii kendisini 450+ yapmak için yoran enayi yoktur inşallah-ama çalışmazsan zor, yani her sınav gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.