LGS deneme netleri nasıl arttırılır?

onb30t

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene LGS'ye girecek bir öğrenci olduğum için önceki yıllarda giren abilerimden, ablalarımdan tavsiye almak için açtım. Şu anda deneme netlerim 440-450 civarı. Bana yaşadığım şehirdeki fen lisesi için 460-470 civarı puan ve 2 yüzdelik dilim lazım. Şu anda konu eksiklerim fenden, Türkçeden bir de İnkılap'tan var. Bunları halledip önceki LGS sorularını çözmeyi planlıyorum. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu an 11'im, bir ilimdeki FL'de okuyorum. Şöyle diyeyim: Bence konu eksiklerini kapatıp çözmen mantıklı ama o konuları tam kavra çünkü tam kavramazsan, mantıklarını öğrenmezsen denemede zorlanırsın. Zaten Türkçe ve İnkılap genelde yorum oluyor, fen seni belki uğraştırır sadece. LGS'de başarılar şimdiden.

Ben şu an 11'im, bir ilimdeki FL'de okuyorum. Şöyle diyeyim: Bence konu eksiklerini kapatıp çözmen mantıklı ama o konuları tam kavra çünkü tam kavramazsan, mantıklarını öğrenmezsen denemede zorlanırsın. Zaten Türkçe ve İnkılap genelde yorum oluyor, fen seni belki uğraştırır sadece. LGS'de başarılar şimdiden.
Feni az önce hallettim sözel kısmında minik bir tekrar yapıcam.Tavsiyelerin için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı