LGS denemeleri LGS'den kolay mıdır?

denodeno146

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sınava az kaldı ve hafiften panik olmaya başladım son sınavlarım fotoğraftaki gibi geliyor LGS'de daha mı düşük yaparım daha mı yüksek sizce? Bu denemeler açı yayınları ortadaki sinan kuzucu sadece töderdede bu civarlarda alıyorum sizce nasıl olur? Sayısalım iyi hatta matematik son sınavda full geldi sıkıntım Türkçede 17/3 yapıyorum. Genelde ve dinde bilgi soruyorlar denemelerde inkilabım ve İngilizcemde hiçbir sorun yok.
Böyle.

IMG_2489.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sınava az kaldı ve hafiften panik olmaya başladım son sınavlarım fotoğraftaki gibi geliyor LGS'de daha mı düşük yaparım daha mı yüksek sizce? Bu denemeler açı yayınları ortadaki sinan kuzucu sadece töderdede bu civarlarda alıyorum sizce nasıl olur? Sayısalım iyi hatta matematik son sınavda full geldi sıkıntım Türkçede 17/3 yapıyorum. Genelde ve dinde bilgi soruyorlar denemelerde inkilabım ve İngilizcemde hiçbir sorun yok.
Böyle.

Eki Görüntüle 2488918
Denemelerden kolay çıkıyor örnek teşkil etmesi açısından 2024 çıkmış sorulara bakabilirsiniz.

Böyle.

Eki Görüntüle 2488918
Hep denemelerden daha kolay çıktığı söyleniyor ayrıca LGS'de dinden pek bilgi çıkmıyor bildiğim kadarıyla.

Böyle.

Eki Görüntüle 2488918

Netlerini artırmak için ne yaptın bu yolda ben eskiden sadece tonguç izliyordum ve ortalama almıştım.

Netlerini artırmak için ne yaptın bu yolda ben eskiden sadece tonguç izliyordum ve ortalama almıştım.

Başta günlük 90 100 çözüyordum sonra şubat Mart arası salmak gibi bir hata yaptım şimdi yine basıyorum soruna dönersem dershaneye gidiyorum okula gidiyorum. Temelim sağlam ki çevrem hep nasıl bu kadar yaramaz ve iyi yapıyorsun diyorlar aslında tamamen matematiğe inkilaba ve fene ilgimle alakalı yoksa aşırı bir şey yapmıyorum günlük 300 soru çözmedim hayatımda mesela. Bu alanlara ilgili olduğumdan kaynaklandığını düşünüyorum. Ve tonguç izlemiyorum basit anlattığını düşünüyorum

Türkçeye ilgim yok o yüzden soru çözemiyorum mesela

Bu aralarda günlük 150 200e çıkardım son aylar önemli diyorlar çünkü

bide sistemimizle alakalı olduğunu düşünüyorum detaya giren birinin ilgisini çekiyor mesela benim ilgimi öyle çekiyor ama bizim sistemde saçma sapan sadece ezber ile çözme var o yüzden insanın çözesi kalmıyor

Basitçe anlatmak gerekirse çevreyi 2pr al diyorlar. E kardeşim anlatsana neden öyle

Ve yine bana göre matematikte aslında tüm ünitelerin birbiriyle bağlantılı olduğunu çözdüğünde iş bitiyor. Çünkü onu anladığında bir soruyu bir yolla çözemiyorsan daha fazla sürse bile başka yolla çözme şansın oluyor

Son düzenleme:
Deneme sınavlarının mantığı, öğrenciyi asıl sınavda karşısına çıkabilecek her türlü zorluğa karşı alıştırmaktır. Bazı yayınevleri, zorluğu tam tutturuyorken bazıları da tutturamıyor. Ya aşırı kolay ya da aşırı zor oluyor. 10-15 deneme sınavınızın sonucunu alarak karşılaştırın. Aşağı yukarı böyle sonuç çıkarabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı