Paragraf günde 100 soru çöz bence 20 bayağı az şu an YKS'ye hazırlanıyorum da LGS sınavı ne kadar da basitmiş diyorum keşke geriye dönebilseydim her hafta sonu saat 10:00 da başlayıp akşam 12:00'a kadar çok az ara ile köle gibi ders çalışıyorum çünkü zamanında hiç çalışmadım.
Paragraf günde 100 soru çöz bence 20 bayağı az şu an YKS'ye hazırlanıyorum da LGS sınavı ne kadar da basitmiş diyorum keşke geriye dönebilseydim her hafta sonu saat 10:00 da başlayıp akşam 12:00'a kadar çok az ara ile köle gibi ders çalışıyorum çünkü zamanında hiç çalışmadım.
Türkçe -1 boş
Matematik-3 boş 2 yanlış
Fen B.- 2 boş 2 yanlış
İnkılap-1 boş
İngilizce 1 yanlış
Din K. -1 boş
Netim 75.33
Zoom yayınlarının denemesiydi.
Hedefim 500 tam puan almak.
Bu hafta çarşamba da okulda deneme yapılacak.
Bu iki gün matematik fen çalışsam biraz düzelir mi?
Eğer zamanında çalışırsan zaten çok kasmana gerek kalmaz 9.sınıftan itibaren her gün günde 3 saat ama tam verimle çalışırsan ilk 500 e bile çok rahat girersin.
Dediğim gibi sonuç iyi değil şimdi en zor denemeden o sonuç olsa olabilirdi ama zoom o kadar zor değil başlarda iki şık arasında kaldıysan mantığını kullan çoğunlukla doğru çıkar boşuna çok var.