LGS denemem nasıl?

100 paragraf fazla ya. Bize günlük 100 soru çözün diyorlar.
Bende bu sene LGS yolcusuyum :D Bizim okul çoğu zaman hız denemesi yapıyor.Genellikle 470 arası çıkarıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam.

500 alacak birisi sene başında matematikten 15 fenden 16 doğru yapmaz. Ben 19 fen 17 matematik doğrusuyla girdim liseye ve bütün gün çalışmıştım 8'de. Fulleyeceksen 7'den başlaman lazımdı.
Bro 500 tam puan yapmak için ''1 yıl önce başlamalıydın şimdi olmaz'' gibi zaman kavramları koyman biraz saçma gibi.Ne zaman başladığı değil,ne kadar çalıştığı önemli.7.sınıftan başladı her gün 20 dakika ders çalıştı diyelim,8.sınıfın 2.döneminde çalışmaya başladı ve her gün 4 saat çalıştı varsayalım.Hangisi daha etkili peki ?

Matematikten böyle bir sonuç çıkarsam gerçekten çok mutlu olurum gerçekten bence sonucunuz ilk denemeye göre çok iyi bana inanın :) Benimde yarın denemem var inşallah iyi bir sonuç alırım.

Bende bu sene LGS yolcusuyum :D bizim okul çoğu zaman hız denemesi yapıyor. Genellikle 470 arası çıkarıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam.

Bro 500 tam puan yapmak için "1 yıl önce başlamalıydın şimdi olmaz" gibi zaman kavramları koyman biraz saçma gibi. Ne zaman başladığı değil, ne kadar çalıştığı önemli.7.sınıftan başladı her gün 20 dakika ders çalıştı diyelim,8.sınıfın 2.döneminde çalışmaya başladı ve her gün 4 saat çalıştı varsayalım. Hangisi daha etkili peki?

Hangi kaynakları kullanıyorsun ben matematikte fenomen b newton all star arı vs.(okul kitaplari dahil)
Fen kva deney soruları bilfen.
Din pruva ve hız
İng more&more
Türkçe Ankara, Formula, hiz.
İnkılap Zoom.

Hangi kaynakları kullanıyorsun ben matematikte fenomen b newton all star arı vs.(okul kitaplari dahil)
Din pruva ve hız.
İng more&more
İnkılap Zoom.

Din kültürü için 2 tane kaynak kitabı gereksiz onun yerine inkılap için alsaydın. Matematiktede Full yeni nesil kitapların var bir tanede kazanım kitabı alman iyi olacaktır.

Din kültürü için 2 tane kaynak kitabı gereksiz onun yerine inkılap için alsaydın. Matematiktede Full yeni nesil kitapların var bir tanede kazanım kitabı alman iyi olacaktır.

Din de 3 müş okul için aldım ama dini 2 senedir fulleyemiyorum 😂

Kazanım olarak intro var onun hem konu a. Hemde testleri baya iyi oluyor

Bende bu sene LGS yolcusuyum :D Bizim okul çoğu zaman hız denemesi yapıyor.Genellikle 470 arası çıkarıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam.

Bro 500 tam puan yapmak için ''1 yıl önce başlamalıydın şimdi olmaz'' gibi zaman kavramları koyman biraz saçma gibi.Ne zaman başladığı değil,ne kadar çalıştığı önemli.7.sınıftan başladı her gün 20 dakika ders çalıştı diyelim,8.sınıfın 2.döneminde çalışmaya başladı ve her gün 4 saat çalıştı varsayalım.Hangisi daha etkili peki ?
20 dakika 4 saat gibi bir fark olmadığı sürece daha az süre çalışmada bile 7'den başlamak en iyisi. lgs'yi çok umursamayın zaten %5 ve üzeri yapın her okul aynı oradan sonra.

20 dakika 4 saat gibi bir fark olmadığı sürece daha az süre çalışmada bile 7'den başlamak en iyisi. lgs'yi çok umursamayın zaten %5 ve üzeri yapın her okul aynı oradan sonra.
Sana göre öyle hocam.

Din pruva ve hız
İng more&more
İnkılap Zoom.

Hocam Fenomen B almanız zaten en mantıklısı. A çoğu öğrenciyi zorlamıyor. Eğer diyorsanız ki bi' tekrar yapayım kazanım testleri çözeyim derseniz A'yı da alabilirsiniz. Beni soruyorsanız; ben Nar Test-Mozaik-Ankara Yayıncılık ve Fenomen kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı