LGS denemem nasıl?

Ben sene başında 250 falan alırken LGS de 380 falan yapmıştım. Ona da adamakıllı çalışmamıştım. Soru bile çözmüyordum yani o derece.

Sen hedefi çok düşür diyorsun ama benim temelim var. Sadecde disiplin eksik.

Sen hedefi çok düşür diyorsun ama benim temelim var. Sadecde disiplin eksik.
Sadece fen yazmışım pardon o yüzde birlik Baykar Kabataş gibi liseler demek istedim ama 500 de imkansız değil deli gibi çalışırsın.

Öncelikle merhaba. Zoom yayınları kolay bir deneme yanlış anlama fakat yine de ilk denemelerine göre kötü değil sonuçlar. Hedefinde çok güzel umarım iyi yerlere gelirsin kardeşim. Her şey disiplinli çalışmakta. Yavaş yavaş her gün çözdüğün soruların sayısını +1 bile olsa her dersten arttırırsın. Ben 3.5 - 4 ay çalışıp 472 yapmıştım ki bakınca senin daha çok zamanın var ve hedefin daha da yüksek. Dediğim gibi disiplinle çalışırsan olmayacak bir şey değil. Tekrardan başarılar diliyorum.

Niye imkansız senin başında değil miyiz?

500 alacak birisi sene başında matematikten 15 fenden 16 doğru yapmaz. Ben 19 fen 17 matematik doğrusuyla girdim liseye ve bütün gün çalışmıştım 8'de. Fulleyeceksen 7'den başlaman lazımdı.

500 alacak birisi sene başında matematikten 15 fenden 16 doğru yapmaz. Ben 19 fen 17 matematik doğrusuyla girdim liseye ve bütün gün çalışmıştım 8'de. Fulleyeceksen 7'den başlaman lazımdı.
Dostum o senin sorunun temelin yoksa yediden başlarsın. Benim temelim var.

Dostum o senin sorunun temelin yoksa yediden başlarsın. Benim temelim var.

Kaydettim başlığı sen de 6 haziranda gel tekrar başlığa, dediğim gibi hevesini kırmak istemiyorum ama gerçek bu.

Dostum öncelikle az önce arkadaşın dediği yok 500 imkansız falan boş. Sana önerim şöyle ki zaten soru kalıpları genel olarak aynı LGS de yakın birbirine yani her zaman soru çöz ve denemede yaptığın yanlışın doğrusunu öğren gerekirse sil ve tekrar dene.

Katılıyorum. Soru çözerken de kontrol ettikten sonra geri dönüp yanlışlarını anlayarak çözmen gerekli yoksa bir anlam ifade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…