LGS haftalık program önerisi

Tarrad1um

Hectopat
Katılım
28 Temmuz 2020
Mesajlar
317
Çözümler
5
LGS'ye hazırlanmaya başladım ancak biraz geciktim. 1. dönemim matematik ve fen dışında çok iyiydi ancak zaten en önemli dersler onlar. Bana hazırlık için bir program hazırlayabilir misiniz? Şimdiye kadar katıldığım sınavların hiçbirine çalışmamıştım ancak bu kez gerçekten çalışmak istiyorum. Daha önce hiçbir programım olmadığı için hangi derse ne kadar çalışsam, ne kadar ağırlık versem bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biz senin günde ne yaptığını nasıl bilelim? Senin günde kaç saat ders çalışabileceğini nasıl bilelim?Ders çalışmaktan ziyade verimli ders çalışma saatlerini nereden bilelim?
Eğer örnek istiyorsan geçen sene ki çalışma planımı yazayım.

Sabah kalktığımda 50 paragraf sorusu daha sonra 25 Türkçe dil bilgisi daha sonra 50 matematik çözüp mola verirdim yarım saat. Mola bittiğinde fen, inkılap tarihi, din ve İngilizce'yi canımın istediği sırayla ellişer soru çözüp günü tamamlardım. Eğer eksiğim varsa 25 soru daha fazladan çözerdim. Ama önemli olan soru çözmek değil verimli bir şekilde düşünebilmek ve konuyu tekrar etmektir. Yapamadığın sorulara mutlaka dönmen lazım.

Sana tavsiyelerim bu kadar. İyi çalışmalar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı