LGS için 5000 TL F/P tablet önerisi

polat1512197

Decapat
Daha fazla  
LGS26 öğrencisiyim bir test kitabı 500TL olduğu için tablet almak istiyorum, uzun vadede kullanabileceğim akıcı olan ve max 5K olan fiyatına değer bir tablet var mı? Samsung olursa iyi olur harici Honor vs. istemiyorum, bir de iPad önermezseniz sevinirim. Ayrıyeten yanında kalemi olursa çok iyi olur.

Bu bütçede sıfır ürün çıkmaz, ders için istiyorsan sana büyük ekran lazım olacaktır, bu bütçede hem ekranı iyi hem de günlük idare edebilecek pek bir cihaz yok. 4 GB RAM'li modellere bulaşmayın bu devirde.

Fazla performanstan kastım akıcı olsun gidip de jöle gibi olmasın sıkıntı çıkartmasın benim için yeterli çok ağır oyunlarda oynamam zaten.

Yalnız MatePad SE ve A9'da 4 GB RAM'li modeller ama.

O yüzden alma diyorum zaten, çıktıkları gün ölü çıktılar zaten, 4 GB RAM'li modeller sadece göz boyamak için varlar. Elinize aldığınızda kullanılacak seviyede olmayacaklar.

4 GB Z kütüphane için yeterli olmaz mı?

Uygulama bazında söyleyemem ama A9+ gibi modellerin 4 GB versiyonu için ana ekranda bile kronik takılmalar olduğu söyleniyor. Ben A9 8/128 modelini kullanıyorum yaklaşık 9 aydır. Performans olarak beni üzmüyor e-book olarak da kullanıyorum fakat video için seni ne kadar tatmin eder A9 ve A11 modeli bilemem.

Uygulama bazında söyleyemem ama A9+ gibi modellerin 4 GB versiyonu için ana ekranda bile kronik takılmalar olduğu söyleniyor. Ben A9 8/128 modelini kullanıyorum yaklaşık 9 aydır. Performans olarak beni üzmüyor e-book olarak da kullanıyorum fakat video için seni ne kadar tatmin eder A9 ve A11 modeli bilemem.

Sanırım Annemler A9 4/64 modelini alacak gibi ucuz olduğundan ve sizce A9+ vs yılbaşı indirimlerinde falan indirime girer mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı