LGS için 5000 TL F/P tablet önerisi

Sanırım annemler A9 4/64 modelini alacak gibi ucuz olduğundan ve sizce A9+ vs yılbaşı indirimlerinde falan indirime girer mi?

A9 4/64 modeli ucuz değil, aksine pahalı, A11 8/128 şu anda gerçekten uygun fiyata satılıyor. Arada bir kuponlar oluyor 5K hatta biraz altına alma şansınız var. A9 4/64'ten uzak durun, 1 kere bin lira fazla verin en az sizi 2-3 yıl götürecek bir tablet alın bari. A9 8/128 modeli 6.5k olduğu için önermiyorum daha yenisi şu anda 5.3K.

A9 4/64 modeli ucuz değil, aksine pahalı, A11 8/128 şu anda gerçekten uygun fiyata satılıyor. Arada bir kuponlar oluyor 5K hatta biraz altına alma şansınız var. A9 4/64'ten uzak durun, 1 kere bin lira fazla verin en az sizi 2-3 yıl götürecek bir tablet alın bari. A9 8/128 modeli 6.5k olduğu için önermiyorum daha yenisi şu anda 5.3K.

O zaman A11 şu an mantıklı gibi mi duruyor

LGS26 öğrencisiyim bir test kitabı 500TL olduğu için tablet almak istiyorum, uzun vadede kullanabileceğim akıcı olan ve max 5K olan fiyatına değer bir tablet var mı? Samsung olursa iyi olur harici Honor vs. istemiyorum, bir de iPad önermezseniz sevinirim. Ayrıyeten yanında kalemi olursa çok iyi olur.
Maksimum bütçeniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı