LGS için çalışma önerileri

Çok teşekkür ederim.
Benim de bir konum var çok sorum ve çok cevaplayan var isterseniz bakın.

ben girdim knk baya çalış ama abartma günde 5 saat güzel olur konu tekrarları yap her gün

En üzüldüğüm sınıftasın. 8.sınıfın bu sene işi çok zor. Uzaktan eğitimde öğretmen karşıdaki değil sen oluyorsun. Bu yüzden anlamadığın veya interneti kötü olan hocaların dersine girme bunun yerine internetten ders videoları izle. Daha verimli olur. Panik yapma. Umutsuzluğa kapılma. Şöyle düşün eğer böyle zor bir durumda bir başarı elde edersen herkes seninle gurur duyacak. Vay be bu zorluklarla şu puanı aldı helal olsun dediklerini düşün ve kendini gaza getir. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana. İyi forumlar

Son TEOG nesilindenim kitap kapağı açmadan 473 aldım öneririm Yalan değil bu arada belge bulsam konuya eklerim ama bulamadım.

Sınıfın en zekisini kendine rakip tut. ( Matematikden Full 100 alan birini kendime rakip koydum) Başarınız cidden artıyor.( matematikde geçemedim ama diğer derslerde 3-5 puanla geçtim )

Tonguç falan dinleme. Bebeğe anlatır gibi anlatıyorlar. Lisede başka hocalar anlatıyor daha iyi.
Günde kendini 300-400 soru çözeceğim diye sınırlama. Rahat ol. Verimli çalış.
Ben şunu deneyimledim. Sınav süreci değil de sınava girdiğin süreç daha önemli.
Yani günde 1000 soru çözsen bile sınavda elin ayağın dolanabilir.
Bir sınıftasın. Konuşamıyorsun. Konuşursan kağıdını alacaklar. Cam aç bile diyemiyorsun.
Hem siz maske de takacaksınız. Daha zor.
Kendini derslere hazırladığın kadar sınav ortamına da hazırla.
Başarılar diliyorum .
Bu arada bana istediğini sorabilirsin.
Fen lisesine gidiyorum .

Çok teşekkür ederim, kesinlikle dediklerini uygulayacağım
Sınıfın en zekisini kendine rakip tut. ( Matematikden Full 100 alan birini kendime rakip koydum) Başarınız cidden artıyor.( matematikde geçemedim ama diğer derslerde 3-5 puanla geçtim )
O benim, zekilik değilde başarı diyelim biz, her insan zekidir, bana çok yaklaşan bir arkadaşım var onu kendime rakip tutuyorum.

Ben 2 sene önce girdim dostum. Kendini stres etme ve sakın arkadaşlarına güvenme çünkü onlarda senin rakibin. Kesinlikle tekrar yap, deneme çöz ve özet çıkar ve paragraf çöz. Bunun için sana nartest, okyanusun master serisini öneririm. İyi bir yer tutturman dileğiyle .

Yapıyorum arada gerçekten yararlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…