LGS için çalışma önerileri

• Konuyu başlatan Zaqu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 4.109
Hocam konuları nereden bitirdiniz? Ben hocalarla gidiyorum. Matematik ve İngilizce dışında hepsi iyi.
Tonguçun 8. Sınıf özel aboneliğini aldım, oradan eksiklerimi kapatıyorum. Test çözüyorum, dersleri dinliyorum. Genellikle ders dinleyerek eksiklerimi kapatıyorum. İngilizce için bir tavsiye vermek istiyorum, bol bol test çöz. Testlerde anlamadığın kelimeleri Tureng'den bak ve altına yaz. Ezber yapma unutursun.

Örnek soru yayınladılarsa onları kesinlikle çözün hocam. Genel olarak iyi. Türkçe sıkıntı ama. Kolay bir ders zaten. Biraz Türkçe'ye yoğunlaşın.
Hocam bu ara hiç çalışamıyorum ne yapmalıyım? Sınavlar var o da bu gün bitti. Bu gün tatil yaptım ama yarın da okula gidesim bile yok. Ne yapmalıyım?

Hocam bu ara hiç çalışamıyorum ne yapmalıyım? Sınavlar var o da bu gün bitti. Bu gün tatil yaptım ama yarın da okula gidesim bile yok. Ne yapmalıyım?
Hocam sonuçlarınız iyi. Sakın salmayın. Çok az bir zaman kaldı zaten. Yazın rahat rahat oynarsınız. Son 1 ay foruma da ara verin hocam bence. Dikkatiniz dağılmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı