LGS için çalıştıklarımı unutuyorum

Ezbere dayalı diye kaldırdılar. En azından televizyonda Ziya Selçuk öyle dedi.

Biraz saçma olmuş. Türkçe dersi zaten ezber olması gereken bir ders. Neyse en azından bu zor dönemde konularınız hafiflemiş.
Hafifledi ama bunu fiilimsileri hatim ettikten sonra söylemesi biraz sinir etmedi değil . İnsan dönem başında söylerdi.

Matematiği hiç beceremiyorum.

Hafifledi ama bunu fiilimsileri hatim ettikten sonra söylemesi biraz sinir etmedi değil . İnsan dönem başında söylerdi.

Yani hocam ama burası Türkiye 1 gecede tüm liseye yerleşme sistemini değiştirmişlerdi hatırlatırım. Bence şu anki durumunuz bile çok iyi. En azından şu yanından da bakın o fiilimsiler sizi üniversite sınavına kadar takip edecek hazırlıklı olursunuz.

Mesleğe gidersem yanarım babam yüksek bekliyor.

Hocam meslek gibi liselere gidersim büyük yanarım babam yüksek bekliyor.

Mesleğe gidersem yanarım babam yüksek bekliyor.

Hocam meslek gibi liselere gidersem büyük yanarım babam yüksek bekliyor.

Yapabileceğiniz çok bir şey yok hocam ama ciddi bir özveri ile çalışıyorsanız emin olun nitelikli bir okula yerleşirsiniz. Ek olarak aileniz niye bu kadar takıyor ki yüksek puanlı bir okula gitmediğiniz sürece ya da bir meslek lisesine arada pek fark olmuyor.

Çalışıyorum ama unutuyorum hemen masturbasyonu bıraktım sanırimki onun yüzünden unutuyorum dershanelere gittiğim için babam yüksek alacaksın düşük alırsan o zaman görüşeceğiz diyor ve iyice korkmaya başlıyorum meslek lisesine gidersem eğer evde film olur hocam dershaneden deneme sınavları da berbat tam hatırlamıyorum puanım 187 miydi neydi kısaca düşük yani babam beni anlamıyor matematikten 8 almıştım 1 hafta boyunca yanına gitmemiştim korkudan şimdi daha notları bile söylemedim şeker hastası bir de sinirli 370 üstü alacaksın diyor 1 puan aşağısında al nasıl laptopunu kırdıysam bunu da kırarım diyor.

Böyle aileler çok var hocam. Sözde çocuğunun geleceğini düşünüyorlar ama artık yüksek puanlı okulların pek bir avantajı olmadığının farkında değiller. Çoğu okul aynı eğitimi veriyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…