LGS için deneme önerisi

dediğiniz yayınlar kaliteli fakat sinan kucuzu en yakın soru çıkartıyor.
Geçen sene sinan kuzucu benzer soru çıkaramadı maalesef Türkçe dışında. Ayrıca "güya" sorun tutturmak için matematik sorularını gereksiz derecede karmaşık ve zor yapmaktalar. LGS'nin geçen sene kitapçığını incelerseniz sorularla konu dışında neredeyse hiçbir alakası olmadığını görürsünüz.

Ayrıca soruların aynı olması veya aynı tipte olması önemli değil. Önemli olan ne yapılabileceğini bilmek. Çeşitlilik gerekmekte yani. Çeşitlilik olarak da Ankara ve Okyanus Master'ın üzerine su döken yok. Belki bir de Fenomen var.

Geçen sene sinan kuzucu benzer soru çıkaramadı maalesef Türkçe dışında. Ayrıca "güya" sorun tutturmak için matematik sorularını gereksiz derecede karmaşık ve zor yapmaktalar. LGS'nin geçen sene kitapçığını incelerseniz sorularla konu dışında neredeyse hiçbir alakası olmadığını görürsünüz.

Ayrıca soruların aynı olması veya aynı tipte olması önemli değil. Önemli olan ne yapılabileceğini bilmek. Çeşitlilik gerekmekte yani. Çeşitlilik olarak da Ankara ve Okyanus Master'ın üzerine su döken yok. Belki bir de Fenomen var.
Sinan Kuzucu soru tipi olarak geçen seneye benziyordu benim için. Okyanus Masterın gereksiz zorlukta üstüne su döken yok.

geçen sene girdim sorulara hakimim ve sinan kuzucu en yakın çıkaran kaynaklar arasındaydı

geçen sene girdim sorulara hakimim ve sinan kuzucu en yakın çıkaran kaynaklar arasındaydı
Merak etmeyin Hocam ben de girdim geçen sene. Sinan Kuzucu'nun soruların zorluğuyla uzaktan yakından alakası yok. Zor seviyeye yönelik hiç bir kaynağın yok benzer sorusu.

Dediğim gibi, Sinan Kuzucu sırf soru tutturabilmek kendini zor gösterebilmek için sorularını gereksiz karıştırıyor zorlaştırıyor.

Üzerine müfredatlar da değişti Sinan Kuzucu ile 9'a geçenler daha da zorlanacak yeni müfredatın yöntemleri nedeniyle.

Sınavda 490 alan kişi Sinan Kuzucu denemelerinde 420 alıyor. Bu mu tip benzerliği zorluk benzerliği?

Kişiden kişiye değişir. Lakin LGS puanıma en yakın denemeler Ankara ve Paraf'ın denemeleriydi. Netlerim de İngilizce dışında bunlarla benzer.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı