babatello Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #21 FortmanForever dedi: Hocam sıkıntı fazla dinlenmem. Ben yaz boyunca bütün müfredatı bitirmek hedefiyle başladım fakat gereken disiplini yapamadım. Ama sizin gibi yapmak gayet mantıklı geldi. Bu arada hedefim herhangi bir fen lisesi. Genişletmek için tıkla... Zaten ağustos'ta disiplinli şekilde başlarsanız fen lisesi %100 gelir. Gelmeme imkânı yok.
FortmanForever dedi: Hocam sıkıntı fazla dinlenmem. Ben yaz boyunca bütün müfredatı bitirmek hedefiyle başladım fakat gereken disiplini yapamadım. Ama sizin gibi yapmak gayet mantıklı geldi. Bu arada hedefim herhangi bir fen lisesi. Genişletmek için tıkla... Zaten ağustos'ta disiplinli şekilde başlarsanız fen lisesi %100 gelir. Gelmeme imkânı yok.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Temmuz 2023 #22 babatello dedi: Zaten ağustos'ta disiplinli şekilde başlarsanız fen lisesi %100 gelir. Gelmeme imkânı yok. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam.
babatello dedi: Zaten ağustos'ta disiplinli şekilde başlarsanız fen lisesi %100 gelir. Gelmeme imkânı yok. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam.