LGS için dershaneye gitmeye değer mi?

Sınav bizden geçti, artık zor olacak. 450 puan alman imkansız, çoban değilsen. Ben de 400 puan civarı hedeflememe rağmen 374 aldım.

Çok güldüm mesajınıza çalışmayla gayet de 450 yapılabilir 500 hedefleyip alsaydık çalışmazdık moralini bozmanıza gerek yok gayet mümkün.

kendisi disiplinliyse onun için basit bile sen ders çalışmayan öğrencisin herkes sen değil haberin olsun bunun farkındasındır diye düşünüyorum.

Matematikde sorun yok benim için önemli olan Türkçe.

Tamam.

Matematikde sorun yok benim için önemli olan Türkçe.

Paragraf çözün sürekli günlük 30 tane ile başlayın sonra yükseltin kitapta okuyun bunlar klasik tavsiyeler ama yap faydalı olduğu için herkes söylüyor.

kendisi disiplinliyse onun için basit bile sen ders çalışmayan öğrencisin herkes sen değil haberin olsun bunun farkındasındır diye düşünüyorum.

Polyannacılık yapıyorsun. Butik hiçbir dershanede sosyal hayatı olmayıp gezen manyak görmedim. Ha 25 km yol gidip tarlanın ortasında çalışıyorsan ve dikkat dağıtıcı bir unsur yoksa. büyük olanlar da okulun değiştirilmiş hali oluyor.

Paragraf çözün sürekli günlük 30 tane ile başlayın sonra yükseltin kitapta okuyun bunlar klasik tavsiyeler ama yap faydalı olduğu için herkes söylüyor.

Paragraf değil de fillerde sıkıntım var geçen seneden biliyorum.

Siz bu düşünceyle devam edin konuya yazmayı da bırakın mümkünse gereksiz mesaj yazmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…