LGS için dershaneye gitmeye değer mi?

:D kendisi disiplinliyse onun için basit bile sen ders çalışmayan öğrencisin herkes sen değil haberin olsun bunun farkındasındır diye düşünüyorum.

Heyecanıma yenik düştüm ama sen böyle düşünme normal sınav gibi benim sınıf hocalarım samimilerdi bizi motivede ettiler zorluk konusuna değinmiyorum biliyorsundur ama heyecanlanma sadece odaklan matematiğe iyi çalış.

Matematikde sorun yok benim için önemli olan Türkçe.

Tamam.

:D kendisi disiplinliyse onun için basit bile sen ders çalışmayan öğrencisin herkes sen değil haberin olsun bunun farkındasındır diye düşünüyorum.

Polyannacılık yapıyorsun. Butik hiçbir dershanede sosyal hayatı olmayıp gezen manyak görmedim. Ha 25 km yol gidip tarlanın ortasında çalışıyorsan ve dikkat dağıtıcı bir unsur yoksa. büyük olanlar da okulun değiştirilmiş hali oluyor.

Polyannacılık yapıyorsun. Butik hiçbir dershanede sosyal hayatı olmayıp gezen manyak görmedim. Ha 25 km yol gidip tarlanın ortasında çalışıyorsan ve dikkat dağıtıcı bir unsur yoksa. Büyük olanlar da okulun değiştirilmiş hali oluyor.

Siz bu düşünceyle devam edin konuya yazmayı da bırakın mümkünse gereksiz mesaj yazmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı