wewe12212
Hectopat
Daha fazla
Evet abilerim ablalarım başlıkta gördüğünüz gibi ben bu yıl LGS'ye gireceğim. Bugün itibarıyla toplamda 109 gün var sanırım. Denemelerim iyi gelmiyor ve bugüne kadar çalışmadım maalesef :-(. Matematik hiç yapamıyorum hiçbir şey anlamıyorum nedenini bilmiyorum bugünden itibaren çalışmaya başlasam taban puanı 450 olan liseye girebilir miyim? Tamam biraz geç kaldım ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünerek buraya yazmaya karar verdim. Ne yapmam gerekiyor? Biliyorum son 3 ay çalışarak 9 ay boyunca çalışan öğrencileri geçmek zor ama... İmkansız mı? Program yapmalı mıyım? Dershaneye gitmiyorum denemelerimde kötü 300 310 alıyorum matematik 20 boş hep (biliyorum çok kötü ). Bu yıl kazanmam gerek yoksa yazın rahat olmamam... Şimdiden hepinize teşekkür ederim 
Not: bu zamana kadar niye çalışmadın? Gibi sözler söyleyecek olanlar varsa yazmayın ben öğüt değil yardım istiyorum
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Onun dışında Türkçe, 11-13 doğru, sosyal 7 8 (10 üzerinden), din 8-9, İngilizce 10, fen 13 -10 yapıyorum.
Not: bu zamana kadar niye çalışmadın? Gibi sözler söyleyecek olanlar varsa yazmayın ben öğüt değil yardım istiyorum
Onun dışında Türkçe, 11-13 doğru, sosyal 7 8 (10 üzerinden), din 8-9, İngilizce 10, fen 13 -10 yapıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: