LGS için geç mi?

• Konuyu başlatan swynZz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 606

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
LGS denemelerinde 370-398 falan yapıyorum.
Fen 14-15 net.
Türkçe 16-18 net.
İngilizce 10 net.
Din 8-10 net.
İnkılap7-10 net.
Matematik 5-8 net.
İstediğim lise Manisa Fatih Anadolu lisesi çalışmaya başlasam yapılır mı?

Fen 14-15 net.
Türkçe 16-18 net.
İngilizce 10 net.
Din 8-10 net.
İnkılap7-10 net.
Matematik 5-8 net.

Daha erken bile netlerinizde iyi zaten şu an netleriniz oldukça iyi

Fen 14-15 net.
Türkçe 16-18 net.
İngilizce 10 net.
Din 8-10 net.
İnkılap7-10 net.
Matematik 5-8 net.
Hocam ben sadece bir kere girdim oda okulda başka girmedim 267 aldim sınıfta çok ses çıktı ve ilk kez heyecan yaptım ve o gün hastaydım biraz odaklanamadım sorulara derslerim ortanın bi üstü test çözüyorum her gün paragraf her gün en az 20 soru önerin varmı.

Hocam ben sadece bir kere girdim oda okulda başka girmedim 267 aldim sınıfta çok ses çıktı ve ilk kez heyecan yaptım ve o gün hastaydım biraz odaklanamadım sorulara derslerim ortanın bir üstü test çözüyorum her gün paragraf her gün en az 20 soru önerin var mı?

Hocam aslında çalışıyorum desem yalan ara tatilde başlayacağım günde 20 soru paragraf falan çözüyorum o kadar dersi dersde dinlemeye özen gösterirsen oluyor bir de dershanen varsa.

Matematiği 13-14 nete feni de 17-18 nete çıkarsan çok iyi yaparsın.

Amacım da o hocam.

Hocam aslında çalışıyorum desem yalan ara tatilde başlayacağım günde 20 soru paragraf falan çözüyorum o kadar dersi dersde dinlemeye özen gösterirsen oluyor bir de dershanen varsa.

Amacım da o hocam.
dershane yok hocam matematikte sınavı hallediyorum ama deneme ve testlerde zorlanıyorum özellikle yeni nesil.

Hocam ben sadece bir kere girdim oda okulda başka girmedim 267 aldim sınıfta çok ses çıktı ve ilk kez heyecan yaptım ve o gün hastaydım biraz odaklanamadım sorulara derslerim ortanın bir üstü test çözüyorum her gün paragraf her gün en az 20 soru önerin var mı?

Hocam bir de soru bankası ya da deneme alın önerim deneme denemede her konuyla ilgili olsun atıyorum karekök çözüyorsunuz hem üslü ifade hem EKOK falan da olsun gibi öyle bir deneme arıyorum bende onu da yaparsanız iyi olur her deneme için sinan kuzucu ilk dozlar öyle.
Diye biliyorum ama ben sinan kuzucu için iyi değilim matematikte pek bilgim yok partikül matematik izliyorum.

Dershane yok hocam matematikte sınavı hallediyorum ama deneme ve testlerde zorlanıyorum özellikle yeni nesil.

Bende öyle hocam bilen biri cevap versin pek bilgim yok hiç de çalışan biri değilim aslında yalan söylemiyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı