LGS için hangi kitaplar lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam örnek veriyorum

8. sınıfı yeni bitirdim öğretmenlerim profesör olmasa bile iyilerdir.

O sadece bu sene içinde çünkü dil bilgisi ve birçok konu dahil edilmemişti sınava mesela 8.sınıfta fiilimsiler konusunu işleyecekler peki bu çocuk çekimli fiili bilmeden fiilimsileri nasıl yapsın?
 
Şu an 7. sınıfım, 3 ay tatil olacak ve iyi değerlendirmek istiyorum. Kaynak olarak hiçbir fikrim yok. Kaç tane kitap almalıyım? Hangi dersin kitabını almalıyım? Bir de ben hiçbir 8. sınıf konusu bilmiyorum, 8. sınıf kitabı alınır mı? Kısaca her detayı anlatır mısınız?

Tatilde dinlenmenize bakın. Şuandan itibaren kendinizi yormaya başlarsanız sınav zamanı yorgunluktan ders çalışamazsınız. Ağustos'un sonuna doğru başla. Direk olarak zor yayınlardan başlama pratikler için hız yayınları ve karekök yayınları tercih et.
 
1 ay boyunca dinlenin, ondan sonra yavaş yavaş günlük 1-2 saat 8. sınıf konularına bakmaya başlayın bence. Hem hazırlık yapmış olursunuz, okula başlayınca da tam oturur konular.
 
Bu yıl giren bir kişi olarak konuşacağım. Yaz tatilinde sakın çalışma. Çalış diyenleri de dinleme. Bu hayatının sınavı değil. Sanki hayatını belirleyecek gibi yaz tatilinden itibaren gece gündüz çalışma. Ben eylülde başlamıştım ona rağmen nisanda bıktım çalışmak istemedim.


Düzenli ve yeterli çalışma ile yaparsın bir de sınav anındaki kendini kontrol etmen lazım psikolojik vb. Matematiğe önem ver ama şunu da ekleyeyim matematiğe yeteneğin yoksa ya da sevmiyorsan yapamazsın. Yıl boyunca denemelerim matematik hariç çok iyiydi 460 alıyordum 13-14-15 matematik doğrularıyla. Yani matematiği yapamıyorsan belli bir seviye de bırakıp (13-14 doğru ideal) diğer dersleri fullemek için çalış. Onları fullersen matematiği kurtarırsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı