RedTürkFEr
Centipat
Tüm dersler icin kesinlike NAR TEST ALIN HOCAM. Bir de sinan kuzucu alabilirsiniz.
Tüm dersler icin kesinlike nar test alın hocam. Bir de sinan kuzucu alabilirsiniz.
Nisan Mayıs gibi denemelere yoğunlaşman lazım bu arada biliyorsun değil mi? Özellikle mayıs ayı deneme ayı.Hocam dönem ortalarına doğru test kitabı değişimi yapacağım. Bitirirsem.
Tabii ki biliyorumNisan Mayıs gibi denemelere yoğunlaşman lazım bu arada biliyorsun değil mi? Özellikle mayıs ayı deneme ayı.
Fen bilimleri için mozaik alacağım.
Kaç puan aldın.
Tüm dersler için aynı kaynak almak nedir farklı soru tipleri görmek lazım? Seviyeye göre değişir hem.Tüm dersler icin kesinlike NAR TEST ALIN HOCAM. Bir de sinan kuzucu alabilirsiniz.
Tüm dersler için aynı kaynak almak nedir farklı soru tipleri görmek lazım? Seviyeye göre değişir hem.
Gereksiz olur.Tüm dersler icin birer nartest alınmasını önerdim. Sadece 1 kaynak kullanmasınımı söyledim? Nerenizden anlıyorsanız artık hayret
LGS de 456.3 yaptım bu arada, öyle onlarca kaynak almaya gerek yok. Matematikten fenomen b, Ankara. Fenden yine fenomen a ile okyanus. İngilizce more and more. İnkılap sadece hocanın aldırdığı denemeler. Türkçede de muba kullandım.Tüm dersler icin birer nartest alınmasını önerdim. Sadece 1 kaynak kullanmasınımı söyledim? Nerenizden anlıyorsanız artık hayret.
Ayrıca daha saygılı bir şekilde yazmanız daha iyi olur. Foruma da yeni katılmışsınız zaten. Sadece bunun yanlış olduğunu söyledim.Tüm dersler icin birer nartest alınmasını önerdim. Sadece 1 kaynak kullanmasınımı söyledim? Nerenizden anlıyorsanız artık hayret.
Gereksiz olur.
Her derste aynı kalitede olmuyor soruları.
LGS de 456.3 yaptım bu arada, öyle onlarca kaynak almaya gerek yok. Matematikten fenomen B, Ankara. Fenden yine fenomen a ile okyanus. İngilizce more and more. İnkılap sadece hocanın aldırdığı denemeler. Türkçede de muba kullandım.
Ayrıca daha saygılı bir şekilde yazmanız daha iyi olur. Sadece bunun yanlış olduğunu söyledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.