LGS için kaynak önerisi

Tüm dersler icin birer nartest alınmasını önerdim. Sadece 1 kaynak kullanmasınımı söyledim? Nerenizden anlıyorsanız artık hayret
Gereksiz olur.
Her derste aynı kalitede olmuyor soruları.

Tüm dersler icin birer nartest alınmasını önerdim. Sadece 1 kaynak kullanmasınımı söyledim? Nerenizden anlıyorsanız artık hayret.
LGS de 456.3 yaptım bu arada, öyle onlarca kaynak almaya gerek yok. Matematikten fenomen b, Ankara. Fenden yine fenomen a ile okyanus. İngilizce more and more. İnkılap sadece hocanın aldırdığı denemeler. Türkçede de muba kullandım.

Tüm dersler icin birer nartest alınmasını önerdim. Sadece 1 kaynak kullanmasınımı söyledim? Nerenizden anlıyorsanız artık hayret.
Ayrıca daha saygılı bir şekilde yazmanız daha iyi olur. Foruma da yeni katılmışsınız zaten. Sadece bunun yanlış olduğunu söyledim.

Son düzenleme:
Gereksiz olur.
Her derste aynı kalitede olmuyor soruları.

LGS de 456.3 yaptım bu arada, öyle onlarca kaynak almaya gerek yok. Matematikten fenomen B, Ankara. Fenden yine fenomen a ile okyanus. İngilizce more and more. İnkılap sadece hocanın aldırdığı denemeler. Türkçede de muba kullandım.

Ayrıca daha saygılı bir şekilde yazmanız daha iyi olur. Sadece bunun yanlış olduğunu söyledim.

Hocam bende böyle istemezdim ama benim cogu yorumuma dislike atmanız hiç hoşuma gitmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı