LGS için kaynak önerisi

SucreScof

Picopat
Kardeşimin bu sene LGS'si var. Kaynak ve kanal önerilerinizi bekliyorum benim bildiğim partikül matematik ve tonguç var ama tonguç kötü anlatıyormuş. 7. sınıfta girdiği denemelerdeki ortalama netleri bunlar. Kaynak konusunda YouTube'da adamakıllı video bulamadım özellikle Türkçe ve sosyalde. Seviyeleri belirterek kitap önerirseniz çok sevinirim. Herkese iyi akşamlar.
Mat: 10 net.
Türkçe: 15 net.
Fen: 10 net.
Sosyal, din, ing: 8-9 net.

Kardeşimin bu sene LGS'si var. Kaynak ve kanal önerilerinizi bekliyorum benim bildiğim partikül matematik ve tonguç var ama tonguç kötü anlatıyormuş. 7. sınıfta girdiği denemelerdeki ortalama netleri bunlar. Kaynak konusunda YouTube'da adamakıllı video bulamadım özellikle Türkçe ve sosyalde. Seviyeleri belirterek kitap önerirseniz çok sevinirim. Herkese iyi akşamlar.
Ben gireli 3 yıl olacak ama okul başladığında lgs’ye özel bir kitap vermişlerdi. Hala öyle bir şey varsa onun üzerinden çalışması çok işine yarar. Matematik için ben de Partikül Matematik’i izliyordum. Diğer sözel dersler için Tonguç 8. sınıfı gayet güzel anlatıyor bence. Hoca konusu kişiden kişiye değişiyor kendisinin farklı kanallar izleyerek iyi olanı bulması lazım. Netler çok iyi değil ama 1 senede adamakıllı çalışırsa rahat halleder.

Türkçe için Sinan Kuzucu ve hız yayınları.
Matematik ve fen için fenomen b ve Sinan Kuzucu yayınları.
İnkılâp için çanta yayınları.
Din için Zoom veya hız yayınları.
İngilizce için Shall We ve More& More kitapları.
Ayrıca fenomenin çıkmış sorular kitap seti ve Türkçe matematik fen ve inkılap için Sinan Kuzucu birinci ve ikinci doz. Din için bir tane hızın branş denemeleri. Sinan Kuzucu ve liderler karması onlu deneme setlerinden istediğiniz 2-3 tanesi. En az bir tane paragraf kitabı. Ayrıca matematiğe ek olarak da beğendiğiniz bir soru bankasını alabilirsiniz.

Ben bu sene girdim bu kitapları beğendim.

Türkçe için Sinan Kuzucu ve hız yayınları.
Matematik ve fen için fenomen b ve Sinan Kuzucu yayınları.
İnkılâp için çanta yayınları.
Din için Zoom veya hız yayınları.
İngilizce için Shall We ve More& More kitapları.
Ayrıca fenomenin çıkmış sorular kitap seti ve Türkçe matematik fen ve inkılap için Sinan Kuzucu birinci ve ikinci doz. Din için bir tane hızın branş denemeleri. Sinan Kuzucu ve liderler karması onlu deneme setlerinden istediğiniz 2-3 tanesi. En az bir tane paragraf kitabı. Ayrıca matematiğe ek olarak da beğendiğiniz bir soru bankasını alabilirsiniz.

Ben bu sene girdim bu kitapları beğendim.

Sağ olun hocam kanal olarak hangi kanallar güzel?

Kanal olarak önermeyeceğim. Çünkü hiçbir kanal kullanmadım. Ancak partikül matematiğin bir videosunu arkadaşlarım izlerken gördüm. Bana anlatımı iyi geldi bir de Türkçe konusunda vasat sayılabilir değil ise (galiba değil) Tonguç'u Türkçe konusunda önermem. Boş boş konuyu okusun bence daha çok şey öğrenir. Bu konuda araştırma yapıp en uygun olanını bulmanız lazım sonuçta herkes aynı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı