LGS için matematikte 18 doğru, 1 yanlış ve boş nasıl?

Hocam ben de öyle düşünüyorum. Zaten haftada çok soru çözen biri değilim. Ortalama 300 falan. Zaten soru çözüm dersleri vs. var onlar yetiyor bana.

Hocam çevremde iyi lise yok. İstanbul gibi yerlere de gitmek istemiyorum. Şimdi bu sonuçları hak edecek puan 470-480. fakat en puanlı lise oturduğum yerde 420. 50-60 puan fazladan yapmış oluyorum ki.

Hocam ben de istanbuldayım ama iyi alamıyorum aslında İstanbul güzel yer eğer 480-490 alırsanız kabataş Anadolu lisesi var yatılı da var tercih edebilirsiniz.

Hocam ben de öyle düşünüyorum. Zaten haftada çok soru çözen biri değilim. Ortalama 300 falan. Zaten soru çözüm dersleri vs. var onlar yetiyor bana.
Sıkılınca bişey anlamıyorsun zaten. Hocalar ödev vermediği sürece çözmek istediğim kadar çözüyordum. 380 almıştım. Umarım istediğin hedefi tutturursun .

Gayet güzel.

Hocam ben de istanbuldayım ama iyi alamıyorum aslında İstanbul güzel yer eğer 480-490 alırsanız kabataş Anadolu lisesi var yatılı da var tercih edebilirsiniz.
Hocam İstanbul'da gerçekten bana uygun liseler var fakat. Şimdi benim oturduğum yer çok küçük bir yer 200 bine yakın. İstanbul ise 100 katı. O yüzden daha 14 yaşından İstanbul'a gitmek pek sıcak bakmıyorum ona. Aslında aklımda Almanca bilmemden dolayı. Yurt dışında okumak geliyor. Türkiye'de özel bir okula gitmem de Almanya'da okumak fikri geliyor fakat o da hemen hemen İstanbul'u istememe sebebimle aynı gibi.

Sıkılınca bişey anlamıyorsun zaten. Hocalar ödev vermediği sürece çözmek istediğim kadar çözüyordum. 380 almıştım. Umarım istediğin hedefi tutturursun .
Hocam sıkıntı şurda hedefim pek yok. Beni 450 puan tatmin eder yeteriyle. Üstü olursa da sevinirim.
Hocam sonuçlarınız güzel bende böyle yapıyorum ama nedensizce dikkat etmiyorum yarısı çöp oluyor. İnşallah böyle devam edersiniz.
Hocam ilk 2-3 sınavda ben de öyleydim. Bir şekilde kendi kendine çözüldü.

Hocam iyi bir üniversite sınavı için iyi bir lise daha iyi olacaktır fakat eğer ben çalışırım düzenimi tutturum derseniz 420 puanlık lisede gayet iyidir fakat geriye kalan 60 puana yazık olur.

Hocam iyi bir üniversite sınavı için iyi bir lise daha iyi olacaktır fakat eğer ben çalışırım düzenimi tutturum derseniz 420 puanlık lisede gayet iyidir fakat geriye kalan 60 puana yazık olur.
Ben de onu düşünüyorum bir yandan. Eğer 420 puanlık bir yere gideceksem. Neden 480-460 arası bir şey yapayım. Aslında kötü bir şey değil. Seçenek artıyor. Fakat ben dediğim gibi pek şehir dışında çıkmak istemiyorum. Ama yurt dışından kabul edilirsem oraya giderim. Türkiye'de İstanbul'u göze alamam ama Almanya'da Freiburg'u göze alırım. Zaten İstanbul gibi dünyada şehir yok bence. O kadar karışık ve sıkıntılı bir yer.

İstanbula ön yargı ile yaklaşmayın doğma büyüme bir İstanbul'lu olarak söylüyorum kültürel zenginlikleri ve bolluğuyla gayet iyi bir şehir karışık ama sıkıntılı değil sadece ulaşım sıkıntılı çünkü trafik biraz yoğun yani burada bir lise kazanırsanız biraz erken uyanmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…