İyi. Bende onun gibi bir şey yapmiştim.
Sizce yeterli midir? Tam olarak kafamda bir lise yok, sadece bu deneme sınavı sonuçları ile girersem ne olur sizce?
Matematik: 18 doğru, 1 yanlış, 1 boş.
Türkçe: 19 doğru, 1 boş.
İnkilap: 10 doğru.
Din: 8 doğru, 2 yanlış.
İngilizce: 10 doğru.
Fen: 18 doğru, 1 yanlış.
Deneme sınavı sonuçları bunlar.
Teşekkür ederim hocam. Umarım siz de çok daha başarılı olursunuz. Unutmayın lütfen sorumlusu bizler değiliz. Eğitim sistemi her şeyin sorumlusu.Hocam siz yine müthiş yapıyorsunuz ben size göre yerlerdeyimen sonki denememden 340 aldım siz... Moralim bozuldu yaaa. Ama sizin adınıza sevindim
matematiğe gelince süper cidden mükemmel başarılarınızın devamını dilerim umarım bende sizin gibi netler çıkarabilirim.
Teşekkür ederim. Valla hocam fullersem aslında iyi olur ama İstanbul'a vesaire yerlere gitmek pek istemiyorum. Ben direkt kaçmak istediğimden. Gidersem Almanya'da veya her hangi bir Avrupa ülkesinde okumayı düşünüyorum. 1 yıl misafir öğrencisi oluyorsun ondan sonrada. Türkiye'de bir özel lise ne kadar ise onunla aynı parayı ödüyorsun hatta daha da ucuz.Hocam önce girdiğiniz sınav LGS kadar zor olmayabilir ama biz zordu olarak kabul edelim bu netler gayet iyi sadece sizin hedefiniz fullemek olsun umarım iyi yerlere gelirsiniz.
Hocam ben özel okula gidiyorum. Okul her ne kadar hazırlasa da herkese özel olarak. Ben ona pek uymuyorum. Fakat dersi derste dinliyorum. Ben ayılma problemi olan biriyim. 9'da olan derse 8'de kalkarsam uykulu oluyorum o yüzden 7'de falan kalkıp bir şeyler yiyip temiz kafayla derse giriyorum. Derste sürekli aktifim diğerlerinin zaten sesi çıkmıyor sabahın köründe. Soru çözme dersleri var her gün. Matematikten her gün ortalama 50-40 arası çözüyoruz. Diğer dersler için de aynı durum var. Üstüne ben evde bazen 15-10 soru ekliyorum ya da eklemiyorum. Fakat düzenli tekrar yapıyorum. Fazla kitap okuyan biri de değilim. Ona rağmen paragraf sorularını gayet hızlı çözüyorum. Eğer soru çözüm dersleri olmasaydı günde ben ortalama 70-80 soru çözerdim. Haftanın 2.5 günü sayısal diğer 2.5 gününü de sözel diye ayırıyorum ben. Denklemlerin kolay yoldan çözümlerine bakıyorum ve onları araştırıyorum. Bu şekilde de hızlı çözmüş oluyorum. Derste anlamadığınız bir şey olursa muhakkak sorun derim. Diyelim bir gün bir konu anlatıldı dersler bittikten sonra o konu hakkında tekrar yapıyorum ve 5 soru bile olsa çözüyorum. Bunlar bana şimdilik yetmekte. Bakalım ne olacak LGS'de o zaman göreceğiz.Hıcam size bir şey sormak istiyorum ders çalışma programınızı nasıl hazırladınız veya program var mı (%80 vardır ) bana da biraz taktik verebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.