LGS için matematikte 18 doğru, 1 yanlış ve boş nasıl?

Hocam İstanbul'da oturuyorum hedefim Beşiktaş Anadolu- özel alman lisesi. İstesem bile gerçekten çalışamıyorum dikkatim dağılıyor. Matematik çözmeye başlıyorum zor geliyor bırakıyorum. Mesela son günlerde dişimi sıkmaya başladım fen ve Türkçe güzel çözüyorum fakat matematik olmuyor be matematik çözmem gerek aslında.
Ne gibi tavsiyeleriniz var? @atestuna1 @434076

Çözemem derseniz zaten çözemezsiniz. İsteyerek bir çalışın. Ankara vardı bende mesela kolay soruyordu sonra yeni nesile geçiyordum. Böyle direk yeni nesil çözünce sıkıyor zaten. Denemeleri de takmayın. Onlar sadece sizin sürenizi kısaltmanıza yardımcı oluyor. @nevtugardic umarım istediğinizi tutturursunuz.

Hocam elimde bayağı bir kaynak var. Nasıl isteyerek çözebilirim daha doğrusu nasıl soru çözebilirim. Matematik için geçerli bu.

Canını sıkmak gibi olmasın reis ama deneme sınavlarına çok güvenme. Ben denemelerde 3-4 tane doğru yapardım LGS'de 11 tane yaptım. Yani LGS'de belki daha iyi yapacaksın belki daha kötü. Kolay gelsin .

elimde bayağı bir kaynak var. Nasıl isteyerek çözebilirim daha doğrusu nasıl soru çözebilirim. Matematik için geçerli bu.
Matematiği yapamam önyargısını bi kaldırmanı gerek. Ben önce kolay kolay çözüyordum. Sonra yeni nesile geçiyordum. Ancak Allah bildiği gibi yapsın onları matematikten soğuyacak kadar zor. Hocalar zor çözüyordu lol.
Allah yardımcınız olsun....

@MehmetE. Hocam sizce ne yapmalıyım? Artık yapmam lazım yoksa gerçekten hayatım mahvolur.
Dershanedeki hocalarım geç olmadığını benim istersem yapabileceğimi söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…