LGS için matematikte 18 doğru, 1 yanlış ve boş nasıl?

Hocam panik yapmanıza gerek yok bence. Türkiye için üniversite daha önemli fakat. ODTÜ'den mezun olup işsizler var. Maalesef durum böyle fakat umutsuzluk her zaman daha kötüdür.

Hayır hocam sorun eğer kötü bir liseye gider isem ailem için kötü bir durum olur. Hocalar gerçekten istemediğimi istersem yapabileceğimi söylüyorlar. Nasıl gelir bu istek ?

Hayır hocam sorun eğer kötü bir liseye gider isem ailem için kötü bir durum olur. Hocalar gerçekten istemediğimi istersem yapabileceğimi söylüyorlar. Nasıl gelir bu istek ?
Hocam hedef kurun ama gerçekçi bir hedef olsun. O hedef için çalışın ulaşmak için yani. Motivasyonda artar. Bir deneme sınavında ilk üçe girin veya birinci olun. Motivasyon ciddi artar. Çalışma verimliliği de artar. Ben son 6 deneme sınavında birinci oldum ve motivasyonum da ciddi seviyede yüksek.

İşte hocam sorun şu hedef aslında benim için gerçekçi. Denemelerde hep 100 kişiden 87. falan oluyorum .

@nevtugardic bence bulkadar takmamalısınız. Siz matematiği beceremiyorsunuz diye ölecek halimiz yok. Ben mesela 370i Matematiğimde 8 doğru var iken yaptım. Matematik olmuyorsa olmuyordur. 370de Mersin'de hiçbir okul yokdu. Ama İstanbul'da bolca okul vardır. Hem ben nitelikli olmayan bir okula gittim de ne oldu. Nitelikli ye 1000 basar bence

Hocalar gerçekten istemediğimi istersem yapabileceğimi söylüyorlar
Salla sen etütçüleri. Bize de derlerdi...
ailem için kötü bir durum olur.

Benim ailem de para yatırdı biz zengin de değiliz babam mobilyacı... Kötü bir durum ne olabilir ki? Olsa olsa üzülürsünüz. Halbuki ben istediğim niteliksi okulu tutturdum diye sevinmişlerdi.

Hayır hocam istesem olur fakat isteyemiyorum. :/

Aynen aynı şekilde yapasım olmuyor. Olsa yaparım ama.

Aynen aynı şekilde yapasım olmuyor. Olsa yaparım ama.
Zor olduğu için. Motive olmanız gerek.
Oyunları silin.
Tuşlu telefon kullanın.
Bunun gibi şeyler sizin ilginizi düşürür. Ben mesela o zamanda Sagopa Kajmer dinliyordum bol bol. O anki sinir stresini alıyordu nedense. Demek istediğim hobi edinin. Seveceğiniz, kafa dağıtacağınız bişey.
Ama silin. Silmezseniz illaki girersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…