Kapasitene bağlı alacağın puan. Ufak ufak soru çözmeye şimdi de başlayabilirsin kış aylarında da başlayabilirsin. Ben şahsen Kasım-Aralık gibi başlayıp hatri sayılır bi' puan almıştım.
420 hedefleme yüksek tut hedefini. ben 480 alacam dedim 452 aldım 452 istesem 420 alıcaktım. Başlama şimdiden hemen. Okul başlayınca başlıcan asıl. Şimdi sadece azda olsa kitap oku
420 hedefleme yüksek tut hedefini. ben 480 alacam dedim 452 aldım 452 istesem 420 alıcaktım. Başlama şimdiden hemen. Okul başlayınca başlıcan asıl. Şimdi sadece azda olsa kitap oku
Hız yayınlarını hiç beğenmiyorum ben alacaksan sadece sayısalını al.
Din kültürü kitabını almıştım zamanında video çözümlerinin yarısı yok diğer yarısıda doğru düzgün değil müşteri hizmetlerine mesaj attım o zaman almayın filan dediler bir daha da zorunlu olmadıkça tercih etmedim. Soruları da kalitesi de berbat bence.
Hocam şimdi başlayarak zaten en önemli kararı vermişsiniz, puanın çok daha üstüne çıkabileceğinize inanıyorum. Sene sonunda puanını ve sene boyunca yaptıklarını paylaşırsan bende 9. Sınıf konusunda destek olabilirim.
Ya hocam çocuk 420 alsam yeter diyor sen okul açıl öyle başla diyorsun. 420 LGS için iğrenç bir puan hala okulun açılmasını mı bekleyecek erteleme hastalığı diye ben buna derim işte.