Makine mühendisiyim derken makine mühendisliği öğrencisiyim demek istedi herhalde. Eğer mezun olduysa haklısınız teoga girmesi lazım.
Evet onu demeye çalıştım kusura bakmayın. Kendimi iyi ifade edemdim.
Makine mühendisiyim derken makine mühendisliği öğrencisiyim demek istedi herhalde. Eğer mezun olduysa haklısınız teoga girmesi lazım.
Oo hocam baya güzel umarım hızlıca mezun olursun. C, C#, C++ öğrenmeye şimdiden başla benceMakine mühendisliği hocam.
Özür dilemeye gerek yok hocam hepimiz insanız hatalarımız olurEvet onu demeye çalıştım kusura bakmayın. Kendimi iyi ifade edemdim.
Hocam hangi üni ayıptır sorması?Evet onu demeye çalıştım kusura bakmayın. Kendimi iyi ifade edemdim.
Hocam belki o elini kırmaz böyle demeyin. 4 yılını belirleyecek sınav bu sınav çok önemli bence.Kardeş otur oturduğun yerde takma kafaya. Ne olacağı belli değil. Ben sınavdan on gün önce yazı yazdığım elimi kırdım mesela. Sen okulda dersini dinle yeter. Eve gelince de konu eksiğin varsa kapat. Sonrası paso soru çözme ve soru tiplerini öğrenme.
MIT diyormuşHocam hangi üni ayıptır sorması?
Hocam hangi üniversite ayıptır sorması?
Hocam belki o elini kırmaz böyle demeyin. 4 yılını belirleyecek sınav bu sınav çok önemli bence.
hayırlı olsunBilkent hocam.
Şimdi başlayayım mı yani? 420 falan alsam çok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.