cekretertet
Picopat
Arkadaşlar 2025'de LGS'ye gireceğim ve LGS için bu zamana kadar hiç soru çözmedim. LGS için soru çözmeye ne zaman başlamalıyım?
Arkadaşlar 2025'te LGS'ye gireceğim ve LGS için bu zamana kadar hiç soru çözmedim. LGS için soru çözmeye ne zaman başlamalıyım?
Yeni nesil mi kazanım soruları mı? 420 puan almak istiyorum.Yavaştan başla sınav haftası bitsin 80-90 soru başla sonra yavaş yavaş artır mesela haftalık 5 soru artırabilirsin. Benim yaptığım hata denemeleri analiz etmemekti onu kesinlikle ihmal etme ve çok sıkma kendini yoksa nisan gibi sıkılabilirsin. Ocak gibi soru sayın günlük 120leri bulsun.
Sana bağlı. Yeni nesil çözemiyorsan zorlamanın mantığı yok, kazanımları çöz bitir sonra çıtırından yeni nesillere başla, zamanla çözebildiğini göreceksin. 420 almak çok da zor değil gözünde büyütme, düzenli bir çalışmayla kolayca elde edilebilir -hatta fazlasını bile alırsın-Yeni nesil mi kazanım soruları mı? 420 puan almak istiyorum.
Yeni nesil mi kazanım soruları mı? 420 puan almak istiyorum.
Yeni nesil mi kazanım soruları mı? 420 puan almak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.