Bu yorumunuza katılıyorum nartesti hiç duymadım fakat diğerleri gerçekten çok doğru hepsini çözmeli.Aynen hocam iyi bir derece isteyen adam sinan kuzucu okyanus master nartest deneme ve soru bankalarını çözse iyi olur.
Sen hangi kafadasın dostum o lgs'nin ilk konusu değil ki niye ondan başladın bilmiyorsan yaz google 'a çıkar. Niye ortalardan başlıyorsun.
Hatırlamıyorum feni8.sınıfta o konu var mı? Saf madde ve karışım hariç fen'i yapabilirim.
Yok ama var8.sınıfta o konu var mı? Saf madde ve karışım hariç fen'i yapabilirim.
Gerçekten ben de çok şaşırıyorum şu an.Bak yine iyisin başka bi konuda başlık açsaydın 2.sayfayı zor görürdün şansına 11. sayfa gelicek
Çok basit ya sen yapamıcaksın da kim yapacak böyle soruları?Eki Görüntüle 2266128
Bunun gibi soruları diyorum hocam.
Hocam sonuç yayınlarının öyle bir iddası yok zaten adamlar konuyu öğretiyor. Mesela köklü sayılarsa konu şöyle sorular falan var : kök 27 kök dışına nasıl çıkar vs.? Arkadaşın seviyesi pek iyi değil diye başta bunu çözsün dedim. Yoksa bende gama ,okyanus master ,nartest vs. önermeyi biliyorum. Siz kaç yılında girdiniz sınava.Kusura bakmayın lütfen ön yargılıyımdır biraz. Fakat okulumdan birinci çıktı bu sene ve hiç görmediğim sonuç yayınlarını eğer LGS ye yıllar önce girdiyseniz o zamanın ünlü olan kitaplarıyla şimdi ki bir değil sorular çok değişti. O da güzel olabilir belki fakat en çok LGS benzeri soru çıkaran yayınlar dediklerim diye biliyorum kesinlikle reklam değil bu arada kendi bilgim.
Mevsimlerden başla işte yaz google'a bak ilk konu neymiş al soru bankanı başla. Daha diğer konuları gördün mü de onları yaparım bunu yapamam bir tek diyorsun. Basit makineleri aç bakayım karışımlar ne kadar kolaymış görürsün.8.sınıfta o konu var mı? Saf madde ve karışım hariç fen'i yapabilirim.
Artık başlangıçta mevsimler ve iklimler var sonrasında dna genetik kod, mutasyon, adaptasyon, modifikasyon, mutasyon böyle gidiyor.Başlangıçta çözülmez ama sonradan kesin çözülmeli hocam aynen.
Karışımdan kastınız? Çok ileride konu değil mi ? Başlangıçta genetik vs. vardı en son.
Aynen be kesinlikle öyle yapması lazım.Hocam sonuç yayınlarının öyle bir iddası yok zaten adamlar konuyu öğretiyor. Mesela köklü sayılarsa konu şöyle sorular falan var : kök 27 kök dışına nasıl çıkar vs.? Arkadaşın seviyesi pek iyi değil diye başta bunu çözsün dedim. Yoksa bende gama ,okyanus master ,nartest vs. önermeyi biliyorum. Siz kaç yılında girdiniz sınava.
Mevsimlerden başla işte yaz google'a bak ilk konu neymiş al soru bankanı başla.
Çalışsam da bu konuyu yapamıyorum.Çok basit ya sen yapamıcaksın da kim yapacak böyle soruları?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.