LGS için nereden başlanmalı?

Sen hangi kafadasın dostum o lgs'nin ilk konusu değil ki niye ondan başladın bilmiyorsan yaz google 'a çıkar. Niye ortalardan başlıyorsun.
1722114969491.png

Bunun gibi soruları diyorum hocam.

Kusura bakmayın lütfen ön yargılıyımdır biraz. Fakat okulumdan birinci çıktı bu sene ve hiç görmediğim sonuç yayınlarını eğer LGS ye yıllar önce girdiyseniz o zamanın ünlü olan kitaplarıyla şimdi ki bir değil sorular çok değişti. O da güzel olabilir belki fakat en çok LGS benzeri soru çıkaran yayınlar dediklerim diye biliyorum kesinlikle reklam değil bu arada kendi bilgim.
Hocam sonuç yayınlarının öyle bir iddası yok zaten adamlar konuyu öğretiyor. Mesela köklü sayılarsa konu şöyle sorular falan var : kök 27 kök dışına nasıl çıkar vs.? Arkadaşın seviyesi pek iyi değil diye başta bunu çözsün dedim. Yoksa bende gama ,okyanus master ,nartest vs. önermeyi biliyorum. Siz kaç yılında girdiniz sınava.

8.sınıfta o konu var mı? Saf madde ve karışım hariç fen'i yapabilirim.
Mevsimlerden başla işte yaz google'a bak ilk konu neymiş al soru bankanı başla. Daha diğer konuları gördün mü de onları yaparım bunu yapamam bir tek diyorsun. Basit makineleri aç bakayım karışımlar ne kadar kolaymış görürsün.

Başlangıçta çözülmez ama sonradan kesin çözülmeli hocam aynen.

Karışımdan kastınız? Çok ileride konu değil mi ? Başlangıçta genetik vs. vardı en son.
Artık başlangıçta mevsimler ve iklimler var sonrasında dna genetik kod, mutasyon, adaptasyon, modifikasyon, mutasyon böyle gidiyor.

Hocam sonuç yayınlarının öyle bir iddası yok zaten adamlar konuyu öğretiyor. Mesela köklü sayılarsa konu şöyle sorular falan var : kök 27 kök dışına nasıl çıkar vs.? Arkadaşın seviyesi pek iyi değil diye başta bunu çözsün dedim. Yoksa bende gama ,okyanus master ,nartest vs. önermeyi biliyorum. Siz kaç yılında girdiniz sınava.

Mevsimlerden başla işte yaz google'a bak ilk konu neymiş al soru bankanı başla.
Aynen be kesinlikle öyle yapması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı