LGS için taktik verir misiniz?

Ben denemelerde sözel kısımdan sadece türkçeden maksimum 4 yanlış çıkartıyorum fenim de iyi.
Ama matematik Allah'a emanet gidiyor bende kafam hiçbir şey almıyor matematikten.

Ben denemelerde sözel kısımdan sadece türkçeden maksimum 4 yanlış çıkartıyorum fenim de iyi.
Ama matematik Allah'a emanet gidiyor bende kafam hiçbir şey almıyor matematikten.
Ortaokul matematiği çok zor. Senden kaynaklı değil. Herkes matematikten çekmiştir. Cebirden az çekmedik.

Kanka streslik bir şey yok en fazla 10 dakika sürer derin nefes al mutlu edecek birşeyi aklına getir ama fazla kaptırma.

Ben de sınava gireceğim. Bence çalıştıysan ekstra bir şey yapmaya çok da gerek yok. Ders sıralaması haricinde ben bir şey yapmıyorum. Çalıştıysan zaten stresin manası yok, bırak çalışmayan stres yapsın.

Denemeler cidden LGS'den daha zor denemelerden 390-460 arası puan alıyorum ama geçen seneki LGS'yi çözdüğümde 470'lerde bir puan almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…