LGS için tavsiyeleriniz

Aynen zaten bir mantık sorusunun nasıl paraleli benzeri olabilir ki zaten sınava girmediğin bu konuda bilgin olmadığı o kadar belli ki.
Sanıyorsun ki o deneme bir şeye yarıyor.

Aynen zaten bir mantık sorusunun nasıl paraleli benzeri olabilir ki zaten sınava girmediğin bu konuda bilgin olmadığı o kadar belli ki.
Evet girmedim bu sene gireceğim ama salladığın çok belli. Çevremde çok arkadaşım var , denemelerde ( dershane) 400 alıp sınavdan 440 alan. Hatta denemelerden 360-380 arası alıp 450 alan bile var. Dershanenin iyi soru hazırlayıp hazırlamadığını nereden biliyorsun? Şuan sadece sallıyorsun.

Her gün sabahları 30 paragraf sorusu çözün. Kitap okuyun ve matematiğe önem verin. Geçen sene girdim LGS'ye. Hızlı okursanız bayağı bir zaman kazanırsınız. Çok soru çözmek için de kalitesiz soru çözmeyin. Kaliteli soru çözün, günde 20 kaliteli matematik sorusu çözmeniz bile iyidir. Biraz geç olacak ama kaynak olarak Okyanus Master önerebilirim.

Bak güzel kardeşim, mantık sorusu soruyorlar yani ondan sonra konu geliyor mantığı anlamadıysan istediğin kadar onun bunun denemesini çöz. Allah aşkına ilk sayfaya bakıp gelen sonraki mesajları oku da bir konuya hakim ol.

Dingil? Sen dalga mı geçiyorsun terbiyesiz!
Ayrıca 3 sayfalık konu zaten tamamını okudum. Her zamanki gibi atıp tutuyorsun.
Ciddi anlamda böyle düşündüğünü sanıyorum: "Ya tutarsa".

Matematik 60-Fen 60 paragraf 30 diğer konular 30 ve ayrıca diğer derslerin her birinden 30 gibi bir sayı çözerim

Dostum matematik çözüyorsan sende fark etmişsindir matematik soruları kalıplardan oluşuyor. Aynı soruları değiştirip değiştirip soruyorlar. Eğer konuları biliyorsan 4-5 tane kaynaktan adam akıllı matematik çözsen denemelerde 15 altına düşmezsin. Anlamadığın soruları da sorman öğrenmen lazım bu kadar basit olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…