LGS için test kitabı önerisi

keerrooosss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Çok önemli bir şey aramıyorum gitmek istediğim okulda yüksek bir okul değil. LGS için 280 puan istiyor. Test kitabı alacağım günde 1 2 saat çalışmak için bunun için tüm dersler soru bankalarına baktım hoşuma giden bir test kitabı oldu. Alınır mı?

Alınır sürükleyici bir kitap. 280 puan alırsın ama bence daha fazlasını da alabilirsin. hedefini biraz daha yüksek tut 350 puan gibi

Alınır sürükleyici bir kitap. 280 puan alırsın ama bence daha fazlasını da alabilirsin. Hedefini biraz daha yüksek tut 350 puan gibi.

1 dönem boyunca çalışmadan denemelere girdim zorlayarak hepsinde 200 civarlarında yaptım bu kitabı alacağım sonra bir kitap daha alacağım yine aynı şekilde umarım ama 350 puan alsam bile itfaiye lisesine gidemiyorum istediğim meslek itfaiyecilik ve 280 puan istiyor 350 alsam bir işe yaramaz diye düşünüyorum.

1 dönem boyunca çalışmadan denemelere girdim zorlayarak hepsinde 200 civarlarında yaptım bu kitabı alacağım sonra bir kitap daha alacağım yine aynı şekilde umarım ama 350 puan alsam bile itfaiye lisesine gidemiyorum istediğim meslek itfaiyecilik ve 280 puan istiyor 350 alsam bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
tabiki bu senin hayatın. sınavda başarılar :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı