LGS IQ mat vs hiperzeka mat

mamii3456

Centipat
Daha fazla  
LGS matematik için birçok kitabım var fakat kolay alacaktım biraz, bitirmek için.bunlardan hangisini alaylım hangisi zor hangisi kolay hangisini soruları daha güzel

Son düzenleme:
LGS matematik için birçok kitabım var fakat kolay alacaktım biraz, bitirmek için.bunlardan hangisini alaylım hangisi zor hangisi kolay hangisini soruları daha güzel
Hiperzeka daha kolaydır , Orta temelsen IQ çok daha iyi gider.

Hocam mobil kütüphaneden baktım IQ de konu anlatımı var beğendim bunu ve güzel soru tipleri var hiper böylemi?
Hiper de öyledir lakin ben hiperi önceden kullanmıştım. Kullandığımda hafif kazanım gibi geldi ondan sevmedim , lakin sen bilirsin yine de

Hiper de öyledir lakin ben hiperi önceden kullanmıştım. Kullandığımda hafif kazanım gibi geldi ondan sevmedim , lakin sen bilirsin yine de
Hocam paraf IQ’ya yakın bir kitap varmı benzer olan

IQ kolay hocam mantık ve işlem becerisini çok geliştirir, hiperzeka ise mantık ve işlem becerisini ölçer ve zordur.

IQ kolay hocam mantık ve işlem becerisini çok geliştirir, hiperzeka ise mantık ve işlem becerisini ölçer ve zordur.
IQ zorluğu değişebiliyor lakin benim kullandığım hiperzeka matematik sorularında belli başlı video çözümler olmayabiliyordu. Ondan ben bildiğimce konuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…