Hiperzeka daha kolaydır , Orta temelsen IQ çok daha iyi gider.LGS matematik için birçok kitabım var fakat kolay alacaktım biraz, bitirmek için.bunlardan hangisini alaylım hangisi zor hangisi kolay hangisini soruları daha güzel
Hocam mobil kütüphaneden baktım IQ de konu anlatımı var beğendim bunu ve güzel soru tipleri var hiper böylemi?Hiperzeka daha kolaydır , Orta temelsen IQ çok daha iyi gider.
Hiper de öyledir lakin ben hiperi önceden kullanmıştım. Kullandığımda hafif kazanım gibi geldi ondan sevmedim , lakin sen bilirsin yine deHocam mobil kütüphaneden baktım IQ de konu anlatımı var beğendim bunu ve güzel soru tipleri var hiper böylemi?
Hocam paraf IQ’ya yakın bir kitap varmı benzer olanHiper de öyledir lakin ben hiperi önceden kullanmıştım. Kullandığımda hafif kazanım gibi geldi ondan sevmedim , lakin sen bilirsin yine de
Ankara olabilir , lakin IQ gayet iyi hocam.Hocam paraf IQ’ya yakın bir kitap varmı benzer olan
Teşekkürler hocamAnkara olabilir , lakin IQ gayet iyi hocam.
IQ zorluğu değişebiliyor lakin benim kullandığım hiperzeka matematik sorularında belli başlı video çözümler olmayabiliyordu. Ondan ben bildiğimce konuştum.IQ kolay hocam mantık ve işlem becerisini çok geliştirir, hiperzeka ise mantık ve işlem becerisini ölçer ve zordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.