Evet ama kendinizi sürekli olarak zora alıştırmayın sonra kalem oynatamıyorsunuz. Yukarıdaki kaynaklar ise benim ve yakın çevremin çözdüğü kaynaklardır. Bunlar zor olarak adlandırdığımız kaynaklar.
Gama, Nitelik, Nar, Okyanus Master. Özellikle Okyanus Master Matematik aşırı zordu. Bazı sorularını hoca bile çözemiyordu o derece. O yüzden ben de kitabı yarıda bıraktım. Bu kitabı anlayarak bitiren bir kişi kendine çok şey katmış olur.
Bir metro sorusu vardı, babam metroların ve banliyö servislerinin olduğu bir yerde çalışıyor o bile çözemedi Mantığını anlamanız gerek öncelikle sorularda. Çözemedikleriniz için konu açabilirsiniz. Eğitim bölümümüz de var.
Ek olarak LGS tipi sorular genelde paragrafta verdiği bilgiye yönelik oluyor. Matematik sorusunda paragrafta verilen 1'den büyük, pozitif tam sayı, doğal sayı gibi kısımları okumazsan yanlış yaparsın, 1 verdiğin zaman da cevap şıklarda var. Çok iyi düşünülmüş. Ben şu an çıkmış LGS sorularının çoğunu yapabiliyorum tabii Kareköke kadar. Mozaik, İşleyen Zeka, Nar harici çözmedim.
Ek olarak LGS tipi sorular genelde paragrafta verdiği bilgiye yönelik oluyor. Matematik sorusunda paragrafta verilen 1'den büyük, pozitif tam sayı, doğal sayı gibi kısımları okumazsan yanlış yaparsın, 1 verdiğin zaman da cevap şıklarda var. Çok iyi düşünülmüş. Ben şu an çıkmış LGS sorularının çoğunu yapabiliyorum tabii Kareköke kadar. Mozaik, İşleyen Zeka, Nar harici çözmedim.