Ben herkeste aynı zeka var diye bir cümle kurmadım. LGS'de çıkınca da o hızda çözmen gerekiyor.
Şunu da unutmayın, iyi liseye gidince iyi üniversiteye gidilmiyor. Buradan zekaya nasıl bağladın?
Ben zamanımın kalmadığını belirttim. Yanlış anlıyorsun.
Önemli olan tek şey soru tiplerini öğren bol bol soru çöz deneme çöz. Ama öncelikle yanlışına bak. Yanlışlarına bakmazsan sorular hiçbir işe yaramaz. Geçen sene girmiştim LGS'ye 78 net yaptım.
Evet doğru söylemiş. Demek istediğim iyi yere gidince kendini kapatma. Sen ders çalışmassan lise bir şey yapmaz. Bunu unutma umarım istediğin yeri kazanırsın.
Merak etme, düşündüğünden iyiyim. İki konu birbirinden bağımsız. Çünkü ben zaman hakkında konuşurken konuyu zekaya çevirdin. Daha çok uzamasın. Tartışmayalım.
Önermiyorum. Bunun yerine paragraf çözün. Sınavda paragraflar denemelerdeki kadar uzun çıkmıyor, gayet kısa. Ayrıca ilkokuldan beri gelen bir alışkanlık yoksa son 2 3 ayda kitap okumak pek bir fayda sağlamaz.
Önermiyorum. Bunun yerine paragraf çözün. Sınavda paragraflar denemelerdeki kadar uzun çıkmıyor, gayet kısa. Ayrıca ilkokuldan beri gelen bir alışkanlık yoksa son 2 3 ayda kitap okumak pek bir fayda sağlamaz.